Торби

Торби за рекламирање тоа е одличен медиум за рекламирање, но и практична изложба на компанијата. Торбата со висококвалитетна графика, и покрај неговата употреба, ќе го претставува брендот подолго време.

Рекламни торби отпечатени со совршен медиум за рекламирање

Практични гаџети секогаш се добредојдени подароци, и благодарение на нивната едноставна форма, тие овозможуваат обележување буквално со секоја графика и каков било метод на обележување. Благодарение на ваквите промотивни производи, брендот може да добие поголема популарност и нова публика. Ова е многу добро решение ако клиентот не сака да потроши многу пари на рекламирање.

Торби тие се едни од поевтините рекламни текстили, а во исто време се отпорни на негативни надворешни фактори. Покрај тоа, кога користиме кеси за повеќекратна употреба, се грижиме за заштита на животната средина, што дополнително го загрева имиџот на компанијата. Широк спектар на бои ви овозможува да изберете производи во боите на компанијата или клубот. Ниската цена на торбите заедно со обележувањето исто така може да биде одличен подарок за пријателите или семејството по повод празници или други настани.

Имаме и чанти во мувла во продавницата флуоресцентни вреќи во боја жолта со рефлектирачка лента. Таквиот предлог дополнително ја зголемува видливоста, особено во есенските и зимските сезони во годината и по темнината. Благодарение на жиците, торбата може да се стави на задната страна и со тоа да се зголеми нејзината видливост на патот.

торби

Иновативен дизајн

Нашата компанија има сопствен парк за машини. Ние сме во состојба да правиме отпечатоци  везови по компјутер, печатење на екран или термо трансфер, кои се прилагодени на очекувањата на клиентот.

За секоја графика е подготвена посебна програма, врз основа на која потоа се изведува директното обележување на ткаенината. Убедени сме дека ефектот ќе ги исполни очекувањата, дури и сигурни сме дека крајниот резултат ќе ги воодушеви и најсложените.

Благодарение на графиката дизајнирана по мерка, производот ќе добие уникатен изглед. Таквиот дизајн не останува рамнодушен кон примателите. Ние нудиме разни модели достапни во многу бои. Ако имате какви било прашања, контактирајте не ракувањешто ќе ја предложи најдобрата опција.

Економично купување

Торби за рекламирање тие ја имаат својата голема предност - ниска цена. Токму поради ниската цена, многу луѓе го избираат овој производ по нарачки со голема циркулација. Нивната разновидност на употреба ви овозможува да направите залихи што можат да се користат во секое време од годината и во какви било околности. Покрај тоа, во случај на печатење, цената зависи од волуменот - колку е поголема нарачката, толку е помала единечната цена.

Ние обезбедуваме бесплатна и брза проценка на проектот. За шиење на вреќите се користеа армирани шевови и цврсти материјали, се со цел да се минимизира веројатноста за кинење и абење и да се обезбеди производ кој ќе служи многу месеци.