Кошули

Секој вработен треба да се претстави уредно, бидејќи тој е тој што дејствува во име на компанијата и е нејзин претставник. Кошули тоа е често неразделен елемент на облеката во канцелариско работење, на места за услуги на клиенти, на рецепција, но не само затоа што се користат на многу позиции
во различни индустрии.

Тоа е висококвалитетна облека од полски и странски производители. Материјалите се пријатни на допир, цврсто зашиени, што ја обезбедува нивната издржливост. Сето ова, така што кошулите може да се користат во секојдневната работа долго време, што е поврзано со често миење, но и производителите го зедоа предвид тоа. Ако корисникот ги следи препораките што се напишани на ознаките, кошулата ќе му служи многу месеци.

Кошули со можност за какво било везење

Безвременски дизајн

Во нашата продавница вечер.com.pl може да се најде работни кошули oraz кошули класична, елегантни модели.

безвременско парче облека, секој треба да има барем една кошула со добар квалитет. Тие се одликува со елеганција и се вклопуваат буквално во секоја пригода. Така, можете да ги комбинирате и во елегантна и во помалку формална комбинација. Нивните прецизност на изработката заслужува посебно внимание, бидејќи најмалите детали се рафинирани до максимум, што ќе ги исполни очекувањата на најсложените клиенти. Кошулите се достапни во две верзии - со кратки и долги ракави.

Кошули за есен и зима

Кошули работи Есента и зимата се разликуваат првенствено со одлична заштита од ниски температури и ветер. Кошулите доаѓаат во различни варијанти, тие исто така доаѓаат со дополнителна, густа затоплување.

Благодарение на овие карактеристики, може да се носи наизменично со  руно. Топлинската удобност се претвора во подобра благосостојба, што пак влијае на подобрата ефикасност на работникот.

Сите кошули се изработени од високо квалитетни материјали. Секако, во случај на потопли услови за работа во променливи временски услови, кошулата може да се носи откопчана маица под. Цврсто зашиени копчиња ја минимизираат можноста за случајно одвојување. Инвестирајќи во производи со добар квалитет, детално рафинирани, можете да бидете сигурни дека станува збор за набавка повеќе од една сезона.

Тие се многу популарни фланелни кошули, мека и флексибилна. Голема предност е нивното сечење, што не предизвикува непријатност при работа, и благодарение на изолацијата, не бара дополнителни слоеви.

Кошула изолирана со фланелен реис

Кошула изолирана со фланелен реис

Деловна елеганција

Елегантни кошули заминување и служба се мешавина од класичен дизајн и подобрена издржливост. Моделите што можете да ги најдете во нашата продавница доаѓаат од реномирани производители кои посветуваат најголемо внимание на деталите и методите на шиење. Импресивната естетика поволно ќе се претвори во прием на персонал и бренд.

Важно е да се избере вистинската големина бидејќи погрешната големина може да ги потенцира недостатоците и генерално да работи против неа. Исто така, вреди да се обрне внимание на граматиката, потенки се препорачуваат за лето, а подебелите се сметаат за универзални - тие работат добро во текот на целата година. Грижата за понудените кошули е прилично лесна, само следете ги упатствата на етикетата, кои не се разликуваат од стандардните препораки за нега на овој вид на производ.

Повеќето кошули, и елегантни и работни, можат да бидат обележани поединечно везови по компјутер. Имаме сопствен машински парк, па можеме да ве советуваме како најдобро да го извршите обележувањето, каде да го поставите логото и да помогнете при изборот на димензиите на везот.

Вез за компјутер на текстил

Вез за компјутер на текстил