Маици / поло

Маици / поло тоа е широк избор маици со висок квалитет Совршен за секојдневна употреба, како за персоналот, така и за рекламната облека.

Голем избор на производи ви овозможуваат да ја прилагодите набавката според вашите потреби во премиум и стандардни категории. Маиците се достапни во различни дизајни, стилови и бои, со кратки и долги раце. Покрај традиционалните маици / поло, ние нудиме и предупредувачки маици со рефлектирачки елементи.

Високиот квалитет на маиците гарантира дека нивниот квалитет се одржува по повторено миење, а нивната оптимална тежина гарантира дека ја одржуваат својата оригинална форма подолго време.

Особено внимание треба да се посвети на колекцијата на маици базирана на технологија АКТИВНО-сувошто работи многу добро во услови со висок ризик од потење. Таквата облека може да се користи не само внатре, туку и надвор од зградите, во зависност од потребите.

Маици / поло - секојдневно кудобност при употреба

Маици / поло пораби со внимание на деталите. Естетската префинетост во детали го прави производ кој ќе работи во многу индустрии и со зголемена физичка активност. Тие претставуваат збир на идеални оперативни параметри. Конкурентни цени и широк избор се особено важни при купување работна облека за целиот екипаж.

Маиците изработени од флексибилни и ткаенини меки на допир даваат чувство на удобност за време на нивната употреба. Благодарение на нивните својства, тие се прилагодуваат на телото, а истовремено обезбедуваат слобода на движење. Материјалите за дишење го минимизираат ризикот од прекумерно потење, што е особено важно при високи температури.

Маици

Достапно во нашата продавница Маиците / половите се ценети за нивниот универзален, безвременски дизајн.

Тие се многу популарни маици со врвен квалитеткои немаат странични рабови.

Висококвалитетната ткаенина ќе издржи дури и најинтензивна употреба. Вреди да се напомене дека сликата на персоналот влијае на перцепцијата на брендот. Токму поради оваа причина, инвестицијата во висококвалитетна облека е важна за да се одржи беспрекорниот изглед по повеќенеделна употреба. Благодарение на конкурентската цена, подигањето облека за екипажот нема да претставува голем финансиски товар.

Предупредувачки маици

Работни маици предупредувачки знаци се производи што ги исполнуваат сите тековно применливи стандарди за одржување на правилата за безбедност. Тие ја подобруваат видливоста не само внатре во зградата, туку и надвор. Нашата понуда вклучува само модели со највисок квалитет од реномирани производители. Тие доаѓаат во неколку различни варијанти, што го олеснува изборот на нешто соодветно.

Голема предност е фактот дека својствата остануваат дури и по многу миења. Предупредување маици изработени од овластени материјали кои не ја иритираат кожата или предизвикуваат негативни ефекти. Благодарение на малата тежина, тоа нема да претставува товар во услови на висока температура. Тие се погодни за двата пола.

МаициМаици

Маици за секоја сезона

Понудените маички со долги ракави можат да бидат совршен додаток на сетот облека за вработените. Достапните модели се завршени со внимание на сите детали, кои ќе ги задоволат дури и најсложените клиенти. Засилувачките ленти помагаат да се задржи соодветната форма и да се намали ризикот од ткаење на ткаенината. Сертифицираните материјали се дури и чувствителни на чувствителна кожа.

Индивидуален дизајн

Сите модели се идеални за компјутерски вез. Маици / Polówki со свое лого бараат индивидуален дизајн кој ќе биде целосно прилагоден на преференциите на клиентот. Извршувањето на нарачката започнува само по целосно одобрување на клиентот.

Додека работиме, ние користиме напредно машини во нашиот сопствен машински парк. Како резултат, се претвора во исклучителна прецизност на изработката - дури и најмалите детали ќе бидат совршено рафинирани.

Целиот спектар на модели може да се купи и во нашата онлајн продавница www.pm.com.pl или во нашата продавница на Алегро “ПРОИЗВОД-БХП".