Капи и шлемови

Капчиња oraz мускулите се дел од опремата БХП потребни на работните места зголемен ризик. Тие се заштита на животот и здравјето.

Производите достапни на pm.com.pl се испорачуваат од реномирани производители. Широк спектар ви овозможува лесно да изберете нешто соодветно за работата. Ние проверуваме редовно да ја збогатуваме нашата понуда со нови производи.

Нашата понуда ние се проширивме со балаклави особено корисни во зима, шалови од оџаци, шешири од капи, штитови за лице, мрежести капачиња за прехранбената индустрија и други. Благодарение на постојаната соработка со производителите и големиот обем на нарачки, ние сме во можност да понудиме атрактивни цени и широк избор и дополнителни попусти за редовните клиенти.

                                                        Безбедносен шлем, безбедносен шлем

Кациги за удобност и безбедност

Шлемови може да се прилагодат на вашите потреби бидејќи тие имаат елементи за прилагодување што ви овозможуваат да ги прилагодите според вашите потреби. Таквата флексибилност на шлемовите се претвора во удобност и безбедност.

Лошо поставените шлемови, во моментот на удар, на пример, одозгора, лесно можат да се лизгаат надолу, изложувајќи ја главата на сериозни повреди. Ние нудиме многу модели во разни бои. Материјалите од кои се направени кацигите се отпорни на негативните ефекти на надворешните фактори и не се користеле токсични соединенија за нивно производство.

Заштитни капачиња за секоја сезона

Во нашата продавница нудиме солидно изработени и пријатни за носење заштитни капачиња во различни дебелини погодни за различни сезони. Во сезоната пролет и лето препорачуваме лесни капачиња кои ефикасно штитат од интензивни сончеви зраци.

Во зима, особено во екстремно ниски температури, изолираните капи се совршени бидејќи ефикасно ја изолираат топлината на главата. Најдобро ги препорачуваме на луѓе кои работат надвор во тешки временски услови. Имаме женски и машки модели за избор, што го олеснува изборот на производи.

За оние кои бараат лесни заштитни кациги кои наликуваат на капаче со штитник, имаме избор на модели од производителите на ЈСП и РЕИС.
Толку лесен кациги обезбеди основна заштита од влијанија врз тврди предмети. Во средината има вметнување изработено од пластика HDPE или ABS со систем за апсорпција на удари, дополнително обложен со материјал за поголема удобност.
Капчиња тие имаат отвори за вентилација, ленти за прилагодување и внатрешните џебови ви овозможуваат да го отстраните зацврстувачот, со што ќе можете да го измиете капачето или да извршите обележување везови по компјутер.

Безбедносен шлем, засилен со везови

Реизоирана капа