Откријте ги нашите производи

Ние сме полска компанија со традиции, производител и дистрибутер
висококвалитетна облека и облека за рекламирање.

Сопствена просторија за шиење
- широки можности за производство

Имаме своја соба за шиење - ние шиеме точно според вашите очекувања. Нашиот капацитет за обработка ни овозможува да произведуваме илјадници артикли месечно.

+ 1000

произведени производи месечно

Брзо производство
и испорака до вашата врата.

Сите нарачки се обработуваат брзо, на однапред определени датуми, потоа ги испраќаме по курир или до шкафче за парцели, за да можат да стигнат до вас што е можно поскоро.

P&M - водечка просторија за шиење везови за компјутер

П & М е полска шивачка соба што работи во Рава Мазовиецка од 1995 година. Ние обезбедуваме услуги за шиење, сечење, пеглање и етикетирање.

Ние сме специјализирани во компјутерско везење на промотивни и работни облеки.

Нашата понуда е насочена кон компании и трговци на големо. Доколку сте заинтересирани за купување од едно парче, посетете ја нашата онлајн продавница.

П & М е направен од луѓе. Тие се високо квалификувани и искусни професионалци кои со задоволство ќе ви дадат совет и помош при изборот на најдобрата техника и дизајн, така што вашите производи да изгледаат уникатно.

П & М - опрема и можности

Шивачката соба П & М има модерна опрема што и овозможува да ги исполни и највисоките очекувања на клиентите.

Нашиот машински парк вклучува, меѓу другото: машини за заклучување, две игли, рендери, преклопувања, врзива, машини за пакетирање, гумени машини, машини за удирање, машини за полнење, маси за пеглање.

Ние сме подготвени да ја исполниме вашата нарачка. Ве покануваме на соработка.

Павеш Кубиак - сопственик на компанијата

 

Запознајте се со нашите предности

Нашиот високо квалификуван персонал може да се пофали со долгогодишно искуство, тие се среќни што даваат помош и совети за дизајнирање и избор на најдобра техника за обележување - ние ќе преземеме каква било нарачка!

Современ машински парк

Највисок квалитет на производи

Широко искуство за шиење

Напредни технологии

Блог

Среќни сме што споделуваме знаење и даваме совети

На страниците на нашиот блог ќе најдете информации за нашата понуда и многу вредни совети за трендовите во нашата индустрија.

ДТГ-печатач
28 Октомври 2020

DTG печатење, означување од едно парче

ДТГ препечатење - можност за печатење од едно парче ДТГ препечатување е еден од најновите методи за обележување ...

Прочитајте повеќе
Маици со принт
31 август 2020

Маици со принт

Маици со принт Современ компјутерски вез се користи за украсување на разни видови ткаенини ...

Прочитајте повеќе

Компании кои ни веруваа