Облека со голема видливост

Облеката за предупредување за рекламирање најчесто е посветена на работни места и јавни места. Камизелки Тие се избираат и од организаторите на некои спортски настани или од клубови, особено кога местото на учество на настанот е јавен простор, како што се митинг за велосипеди или маратони за тркачи.

Облека со висока видливост за работа и спорт

Облека со висока видливост со лого ќе ве истакне уште подоброВезот изгледа најдобро на полето за предупредување

Во нашата продавница во обележувачот "Облека за рекламирање - облека за предупредување”Ние нудиме модели кои имаат идеални параметри на изведба, благодарение на што тие ја задржуваат својата оригинална задача долго време, помагајќи да се зголеми видливоста во вечерните часови благодарение на рефлектирачките ленти.

Ние користиме современи технологии за да создадеме отпечатоци, бидејќи сакаме да обезбедиме, покрај безбедноста, атрактивен изглед, но и зголемена издржливост.

Елеци за безбедност

Меѓу облеката со висока видливост, ние првенствено нудиме рефлектирачки елеци не само за возрасни во унисекс верзии, туку и за деца. Достапните модели се прицврстени и се ставаат над главата. Поради нивната мала тежина, тие се лесни за употреба. Јас може да се користи за секое време, и лето и зима. Благодарение на неговите својства, материјалот се прилагодува на корисникот, што им овозможува лесно да се комбинираат Дуксер, јакна или Поло маица.

Елек со висока видливост е дел од вашата работна облека

Конкурентни цени, индивидуален дизајн

Една од најголемите предности е да се биде конкурентен ниска цена. Имплементацијата на проектот, а потоа и на неговото производство поради ниските цени ќе биде особено соодветен одговор за оние кои се грижат за ниска цена или имаат мал буџет.

Дизајн и шиење рекламна облека за предупредување не мора да чини цело богатство, што сигурно ќе ги задоволи оние со тесен буџет.

Можност за дополнително обележување на облека со компјутерски вез lub печатење на екранот ќе дозволи индивидуална персонализација.

Ова е особено важно кога корисникот е меѓу претставници на други компании, институции - на пример, додека работи на градилиште или во магацин каде што работат подизведувачи на разни компании или за време на спортски настани во кои учествуваат многу учесници кои претставуваат различни организации. Отпорот на абење значи дека тие ќе останат недопрени долго време. Таквиот квалитет ќе има позитивно влијание врз перцепцијата на брендот.