Долна облека

Термоактивна долна облека тој е посветен главно на луѓе кои се најмногу изложени на тешки надворешни услови, како што се ниски температури, ветер или нацрти. Поголемиот дел од асортиманот на продавницата е термоактивна долна облека: маици, гаќи и комплети. Термоактивната долна облека е направена во согласност со важечките стандарди.

Облеката дизајнирана на овој начин обезбедува слобода на движење и подобра благосостојба. Благодарение на овие карактеристики, тој се користи не само на работа, туку и од iaубители на зимските спортови. Покрај тоа, производите што ги нудиме се достапни по конкурентни цени заради трошоците што ги нарачуваме до нашата продавница. Комбинацијата од висок квалитет и привлечна цена ја прави таквата долна облека многу популарна не само за професионални, туку и за приватни потреби.

Термоактивна долна облека совршено прилагодена на телото

Термоактивна долна облека, комплет долни кошули и панталони

Долна облека тој е многу флексибилен, совршено одговара на фигурата. Неговата форма е толку пријатна што по кратко време носење, престанувате да ја чувствувате. Флексибилните материјали ја гарантираат слободата на движење, спречувајќи секаков страв од непријатност. Сепак, главната задача на таквата долна облека е да го заштити здравјето и телото од ниски температури и ладење на телото.

Термоактивната долна облека брзо ги стекна своите симпатизери меѓу sportsубителите на спортот и претприемачите, нејзините својства беа позитивно примени, што ја зголемува нејзината популарност. Во комбинација со други облеки како Суичери, панталони lub јакни ви овозможува да ја регулирате температурата на телото во променливи услови.

Комплет црна термоактивна долна облека. PLN 38,69 бруто

Ефективно отстранување на влагата

Термоактивна долна облека дизајниран со користење на најнови технологии. Тие главно се одговорни за исклучителната удобност при носењето. Благодарение на отстранувањето на влагата на надворешните слоеви, тоа е совршено за ситуации кога корисникот покажува зголемена физичка активност.

Влагата се испушта на надворешните слоеви, што е од голема важност во случај на интензивно вежбање. Правилната циркулација на влага го минимизира ризикот од непријатни мириси.

Чиста постелнина е многу лесна, не бара никакви посебни методи или наменски средства за чистење, само следете ги едноставните правила на етикетата на производот во однос на условите за перење.

Термоактивна долна облека, панталони Брубек