Маички

Маичкиведнаш до него панталони i Маици, се основниот сет на облека за вработените во многу индустрии. Широк спектар на модели достапни од нашите продавница овозможува избор на производ во зависност од неговата намена или преференциите на корисникот.

Суичери за работа и секој ден со ваша сопствена графика

Понудените модели се изработени од висококвалитетни материјали, чија задача е најголема можна отпорност на неговото работење и заштита од тешки временски услови.

Суичерите се основната опрема на претставниците на многу индустрии, вклучително. градежништво, производство или логистика. Тие ја должат својата разноврсна употреба на практични својства - освен што обезбедуваат топлина против ветер или студ, тие исто така овозможуваат поголема слобода на движење од јакните, притоа обезбедуваат приватна облека.

Ние нудиме модели за сите сезони прилагодени на различни временски услови или преодни џемпери за пролет или есен период.

СуичериСуичери

Работни кошули

Ние ви нудиме работни јакни по различни цени во зависност од моделот - од најосновно до збогатено со посебна намена.

Најмногу се изработени од полиестер, кој овозможува поголема топлинска изолација, а со тоа и многу поголема слобода на движење од класичен работни јакни.

Покрај тоа, повеќето модели имаат држачи за степени за топлинска изолација и практични џебови со патенти. Ние нудиме кошули во разни бои, со долги и кратки ракави, како и со карактер предупредување со рефлективни елементи.

Рефлективна облека соодветно ќе работи за работници во сообраќајот, градежни работници или за оние што работат после темнината.

Суичери

Суичери

Работни кошули компании како што се ориз или Стедман изработени од ткаенини отпорни на интензивна употреба.

За да се заштитат елементите изложени на абразија, специјалните заштитни елементи беа зашиени во избрани модели. Исто така, некои стилови се збогатени со отвори за да се минимизира потењето за време на интензивното вежбање.

Повеќето модели имаат удобно заварување на половината и зглобовите за да се заштитат од оштетување на приватна облека или нечистотија.

На продажба се: јакни од руно, работни јакни, полипропиленски јакни, јакни за предупредување, џемпери.

Персонализација за поголем престиж

Многу клиенти го ценат тоа индивидуалност и персонализација, особено ако вработените вршат репрезентативна функција во контакти со потенцијални изведувачи и клиенти.

Работни кошули со отпечаток се сè почести бидејќи е еквивалент на ефтина форма на рекламирање. Имајќи го ова предвид, размислете за висококвалитетен метод на означување кој е отпорен на оштетување, губење на бојата и миење на висока температура. Затоа го препорачуваме за цврста персонализација компјутерски вез.

компјутерски вез