Елеци и врвови на резервоарот

Практичен и удобен елеци е совршено решение за сите сезони. Нивната разноврсност им овозможува да се комбинираат со половини во лето и дуксери во зима. Ние ви нудиме работни елеци oraz предупредувачки елеци изработени од висококвалитетни материјали.

Без ракави обезбедуваат топлинска изолација, обезбедуваат слобода на движење и благодарение на практичните џебови, тие ви овозможуваат да ги земате потребните предмети со вас. Овие практични карактеристики го прават тоа облека што ја ценат од корисниците на многу компании и институции.

Елеци со простор за какво било печатење

Workенски работен елек

Ние нудиме широк избор на модели од А.dler, Стедман, Реис oraz Лебер и Холман. Широк спектар на бои, големини и бројни својства ја прават употребата на елеци популарна како работна облека, но и приватна облека.

За работници за реновирање и градежни работи, препорачуваме елеци со бројни џебови, особено корисни за чување мали предмети. Облеката ја задржува својата издржливост долго време благодарение на употребата на висококвалитетни материјали.

Производите се направени, меѓу другите изработени од памук и полиестер, некои имаат и дополнителни прилагодувања. За луѓето кои работат во опасни услови, ние нудиме безбедносни елеци во предупредувачки бои со рефлексивни елементи.

Предупредувачки елеци

Предупредувачки елеци ова се специјалистичка заштитна облека што ја зголемува видливоста. Покрај тоа, пришиените рефлективни ленти резултираат со многу подобра видливост во тешки временски услови. Vидовите се користат широко меѓу рачни работници, претставници на патните услуги, но и кај ентузијастите во спортот, учесниците на маршот, туристите и училишните деца и млади.

Нашите производи ги исполнуваат сите потребни законски стандарди. При избор на елек, важно е правилно да го прилагодите на вашата висина, бидејќи рефлектирачките ленти треба да бидат на ниво на светлата на автомобилот. Лошо вклопување ќе резултира со помала функционалност како резултат на поместувањето на рефлексивните елементи.

Рефлексивен елек за предупредување

Нивоата на видливост на елеците се регулирани со стандардот на ЕУ EN 471: 2003, кој разликува три нивоа на видливост:

  • 1, со најмал степен на видливост, се користат само во патниот сообраќај,
  • 2, со средно ниво на видливост, исполнување на барањата за заштитна облека,
  • 3, облека со најголема видливост со повеќе рефлектирачки ленти со минимална ширина од 5 см.

Во нашите продавници нудиме висококвалитетна облека од втор степен, погодна за употреба на работа.

Без ракави

Ние имаме врвови на резервоари компании како Адлер и Лебер и Холман.

Ние нудиме воздушни модели посветени главно на сезоната пролет и лето и изолирани модели за употреба во есенската и зимската сезона.

Во зависност од дизајнот, постојат верзии со бројни џебови за избор, олеснувајќи ја работата на, на пример, монтери или електричари. Врвовите со резервоари се совршени за секојдневни активности, помагајќи да се загрее. Достапните бои, вклучително и камо, ви овозможуваат да ги прилагодите на околностите и на индивидуалните преференции, на пример, за шумарите или рибарите.

Врвовите на резервоарите се изработени од висококвалитетни материјали, повеќето од нив имаат надворешен полиестерски слој кој штити од ветер или дожд. Многу модели имаат стоечки јаки за подобра заштита од студ.

Персонализација за поголем престиж

Многу клиенти го ценат тоа индивидуалност и персонализација, особено ако вработените вршат репрезентативна функција во контакти со потенцијални изведувачи и клиенти.

компјутерски вез

Без ракави со принт се вообичаен избор за обележување облека. Имајќи го ова на ум, разгледајте висококвалитетен метод за печатење, отпорен на оштетување, губење на бојата и миење на висока температура. Затоа го препорачуваме за солидна персонализација компјутерски вез. Ве покануваме да ја посетите нашата онлајн продавница www.pm.com.pl или на Алегро “ПРОИЗВОД-БХП".