Додатоци за облека

Додатоци за облека е избор на производи што се применуваат во различни индустрии.  додатоцишто ги нудиме во нашата продавница се производи од производители со кои соработуваме во испорака на облека и текстил.

Можете да бидете сигурни дека тие се со висок квалитет. Ние работиме со доверливи брендови кои не само што уживаат позитивно мислење, туку се грижат и за проширување на опсегот. Во оваа категорија, можете да купите, меѓу другите вратоврски, маски или заштитни штитови за лице.

Нашата понуда е посветена и на компаниите и на приватните клиенти. Благодарам постојана тимска работа и големи нарачки, можеме да ви понудиме привлечни цени почнувајќи од една ставка. Постои можност за дополнителен попуст за поголеми нарачки.

додатоци за облека, исто така, вклучуваат тенка црна вратоврскаКласична бела сатенска мазна вратоврска

 

Додатоци за облека се неразделен елемент на облеката за секој што се грижи за целосна и конзистентна слика. Модната вратоврска одлично оди со кошулата, и ако кошулата е збогатена со индивидуално лого или прецизен вез на компанијата, тоа го зголемува престижот на компанијата и му вдахнува поголема доверба на работникот.

Врзи изработена од издржлива ткаенина со густо ткаење, подложна на оштетување подолго време, сè за да изгледа што е можно подолго како ново. Вратоврската со нетрпение се купува за да се надополни облеката на хотелскиот персонал на рецепцијата и за келнери и ресторани.

Заштитни додатоци

Заштитни маски за уста и нос, кои доаѓаат во различни варијанти, сè уште се популарни. Мноштвото бои сигурно ќе ви овозможи да изберете нешто за возрасни и деца. Маските беа зашиени во нашата просторија за шиење, благодарение на што сме сигурни во користените материјали и квалитетот на изработката.

Направени се од безбедни ткаенини изработени од сертифицирани материјали, кои не содржат никакви токсични соединенија. Продаваме маски за повеќекратна употреба и маски за еднократна употреба. Имаме и маски со џеб за заменлив филтер.

Паска од уста и нос за памук, графит сива

Графит од памучна маска

За оние кои се грижат за поголема удобност и слобода на употреба со штит за лице истовремено, создадовме два вида шлемови. Ние имаме шлемови со цело лице изработени од памучен визир и маска и мини кациги ги покрива ноќта и усните, особено пријатно за луѓето кои носат очила. Нашите производи ги исполнуваат применливите норми и стандарди.

Мини шлем за нос и уста

Мини шлем за нос и уста

Заштитна кацига за целото лице

Шлем за цело лице