Крпи / бањарки

Крпи и бањарки рекламните материјали се идеален медиум за рекламирање. Вистински квалитет текстил, издржливите и елегантни логоа може да бидат совршена изложба на компанијата. Најчесто се наоѓаат во хотели, рекреативни центри, бањи, пансиони и многу други места, тие дефинитивно го зголемуваат престижот на компанијата.

Текстилот од висока класа со обележување ќе ги задоволи барањата и на најсложените клиенти. Во исто време, тие ќе се издвојат од конкуренцијата со зголемена издржливост и намалена подложност на оштетување.

Хотелски и СПА текстил со вез

Пријатно е да се допираат материјали

Материјалите од кои се направени крпи и бањарки се меки на допир и нежни дури и за чувствителна кожа. Благодарение на удобноста што им ја пружаат на нејзините корисници, тие позитивно влијаат на перцепцијата на компанијата.

Покрај тоа, ако на гостите им е дозволено да купат ваква крпа со етикетирање, шансата за повторна посета на клиентот се зголемува поради нејзиното задржување во меморијата на брендот кога користите крпа или друг текстил. Таквите практични гаџети секогаш се ценат, а од друга страна, тие ја градат позицијата на брендот на пазарот.

Пешкири со опција за лого на хотел

Вреди да се обрне внимание на крпите направени од материјали за брзо сушење, кои го намалуваат ризикот од влага, а со тоа и - непријатен мирис. Текстилите во нашата продавница се прилагодени на честа употреба и миење на високи температури.

Практична и ефективна изложба на компанијата

Ознаките направени на хотелски и гастрономски текстил изгледаат многу импресивно, со што ги привлекуваат погледите на околината. Ова е единствена можност за оние кои очекуваат привлечна слика. Имаме сопствен машински парк опремен само со уреди од висока класа.

Имајќи ги на располагање овие можности, можеме да добиеме ефект на обележување со посебно совршенство во секој детал. Ние нудиме различни методи ознаки, освен особено препорачано везови по компјутер за подебели ткаенини, ние исто така правиме печатење на екран и сублимација.

компјутерски вез

Крпи z везови исто така е одлична идеја за подароци. Таков персонализиран, елегантен, но и практичен подарок ќе му угоди на секој примач. Украсено со оригинална шема, логото ќе остави пријатно сеќавање долго време.

Секој користи крпи, тие се неопходни во секојдневниот живот, така што лицето кое ги прима дефинитивно ќе ги користи. Тоа е големо изненадување, без оглед на сезоната или пригодата, може да биде подарок за роднини, клиенти или изведувачи.

Секоја компанија може да користи такви етикетирани крпи како награди на натпревари во социјалните медиуми - тоа е една од најефикасните и најконкурентни форми на рекламирање.

компјутерски вез

Вез за компјутер на текстил