Замрзнувачки обувки

Обувки за замрзнување за екстремни услови

Во одделот облека за замрзнувачи и ладилници постои категорија обувки за замрзнувач. ИН категорија обувки ние исто така нудиме изолирани термички чорапи дизајнирани да работат на ниски температури. Силните чевли, армираните рабови и дополнителното лепење се гаранција за безбедност и удобност. Чевлите не само што имаат карактеристики прилагодени за работа во замрзнувачи и ладни простории, туку изгледаат и модерно.

Замрзнувачки обувки

Чизми за ладна продавница БЕРИНГ БИС

Висок квалитет за удобност и безбедност

Стапалата се едни од деловите на телото кои се најмногу склони кон ладење, па затоа е многу важно правилно да се заштитат за оние кои работат многу часови секој ден во простории каде што температурите паѓаат до -45 степени Целзиусови.

Покрај погодноста и удобноста, правилно избраната големина, чевлите мора да обезбедат ефикасна заштита од мраз. Имајќи го ова предвид, се погриживме да се појават разни модели во понудата.

Во понудата има водоотпорни чевли за ладилници изработени од кожа од крави, како на пр Чизми изолирани од BCW, изолирани чевли BCU. Имаме и водоотпорни чизми за ладилници БЕРГИН БИС изработени од мешавина на СТП отпорна на ниски температури до - 30 степени. Најскапите модели се чевли Rockfall.

Обувки Колдстор Рокфал Алјаска тие обезбедуваат заштита од паѓање до -40 степени, тие се изработени од високо квалитетна кожа од жито, која може да се дише и водоотпорна. Дополнително, тие имаат термички ѓон Thinsulate® B600, кој обезбедува највисока топлинска изолација и слобода на носење.

Производите од Rockfall се достапни за нарачка во рок од 7 работни дена, бидејќи се испраќаат од нашиот магацин во Англија.

Облеки за замрзнување и ладилници во ладилник - заштита од 40 ° C

РОКФАЛ АЛАСКА КОЛДСТРОЈ Заштита на обувки од ладилници до -40 ° C

Во прилог на обувки корисни за работа, ние нудиме и изолирани чорапи, изработени од волна, најлон или термичка плетена ткаенина, во зависност од моделот. Широката достапност на големини ви овозможува да изберете производ за жени и мажи.

Понудата за облека за ладилници вклучува производи за целосен комплет облека за вработениот. Во продавницата има и јазичиња панталони, јакни, ракавици i комбинезони за ладилници и замрзнувачи.