Замрзнувачки ламби

комбинезони замрзнувач е облека посветена на работа во услови кога температурата паѓа до -40 степени C. Ова се високо квалитетни производи, зашиени со големо внимание, кои веќе се докажаа во многу компании. Ценети за нивната функционалност, тие се избрани од клиенти од разни земји. Често се купува во комбинација со чевли oraz ракавици. Ние исто така препорачуваме термоактивна долна облекашто совршено ќе ја надополни заштитата на организмот од ниски температури.

Целосен замрзнувач и фрижидер

Службеник за ладилници Coldstore CS-12

Професионални комбинезони за замрзнување со сертификати

На pm.com.pl, ние нудиме професионални комбинезони за замрзнување и ладилници, кои се одликуваат со функционалност и современ дизајн. Најпопуларниот модел е Колдстор ЦС-12 обезбедување безбедност и удобност при работа со највисока можна безбедност.

Едноделниот костим за капење има рефлектирачки ленти за подобра видливост.

Овој модел има патенти во нозете и полу-ракавици на макетите. Костимот држи сертификатБлагодарение на што може да се користи на места каде што температурата достигнува -40 степени Целзиусови, заштитувајќи од ладно на контакт и конвекција. Моделот Coldstore CS-12 се состои од надворешна ткаенина за дишење од полиестер со својства на отфрлање на дамки и вода. Од серијата COLDSTROE ги нудиме и јакната COLDSTORE CS10 и панталоните COLDSTORE CS11.

Комбинезони за замрзнување и ладилници со рефлектори кои штитат до -83,3 ° C

Заштитен комбинезон за замрзнувачи или ладилници HI-GLO 40 заштита до -83,3 ° C

Професионален асортиман за професионални компании

Моделите што ги нудиме имаат детални описи. Дополнително, во моделот Hi-Glo 40, дадовме сертификат со кој се потврдува усогласеноста со стандардот UNE-EN 342: 2004 / AC: 2008. Споменатиот модел има 340 g топлинска изолација, надворешниот материјал е најлон, а внатрешноста е изработена од полиестер, додека јаката содржи 280 g руно полиестер. Клиентите можат да проверат од што се направени производите, за кои температури е наменет и каква тежина има производот. Костумите се дизајнирани така што тие можат да се користат неколку години и да не ги попречуваат движењата на работа колку што е можно повеќе.

Доколку се сомневате, контактирајте го нашиот оддел за услуги на клиенти, кој со задоволство ќе ви помогне да ја изберете вистинската облека за замрзнувачот и ладилникот. Ние исто така нудиме јакни, панталони, чевли, ракавици.