Капчиња

Рекламни капи се интересен предлог за работна облека и рекламна облека, тие ќе бидат кохерентна комбинација за Маици, поло маици или блуза. Тоа е понуда за деца, тинејџери и возрасни.

Капчиња е популарен промотивен гаџет, заедно со индивидуални графики, тие често се подарок за клиенти и изведувачи. Овој вид гаџет не само што е практичен, туку може да биде и одличен медиум за рекламирање, што ја зголемува популарноста на брендот. Корисен подарок сигурно ќе предизвика позитивно здружение и, како резултат, може исто така да го зголеми интересот за компанијата.

Во нашата продавница ќе најдете многу видови на капаци за глава, и за лето и за зима. Меѓу бејзбол капи со штитник, меки капи со раб, штитници, шалови, исто така изолирани капачиња, сигурно ќе најдете нешто соодветно за вас.

Имаме универзални модели и модели за деца во помали димензии.

капи

Индивидуален дизајн на капаче

Како и повеќето алишта и текстил во нашата продавница, капачињата можат да бидат обележани со какви било графики или натписи. Ние правиме украси користејќи го методот компјутерски вез или печатење на екран. За ова, прво ни треба понуда

  • обезбедување графика и наведување на количината на циркулација за обележување,
  • правиме визуелизација врз основа на примената графика,
  • откако ќе ја прифатиме визуелизацијата - започнуваме со обележување.

Имаме сопствен машински парк, кој ни овозможува брзо да ја завршиме нарачката, до 7 работни дена од моментот на плаќање на уплатата. Ние го следиме процесот на производство на обележување во секоја фаза, благодарение на што можеме да реагираме веднаш во случај на какви било промени. Бидејќи сме во постојан контакт со клиентот, можеме брзо да примениме какви било корекции.

Позитивните мислења и растечката група редовни клиенти го потврдуваат високиот квалитет на производите и услугите. Задоволството на клиентите е многу важно за нас, па затоа приоѓаме на секоја нарачка со големо внимание.

Инстантно вреднување

Примена на индивидуални графики на рекламни ограничувања бара индивидуално цени. Тоа е диктирано од изборот на методот за обележување, степенот на сложеност на проектот и потребниот напор. Цената на нарачката може да се знае пред да започне работата, проценката е бесплатна и не ве обврзува на ништо. Нашиот тим ќе советува за локацијата на обележувањето, изборот на вистинскиот производ за избраниот метод и благодарение на долгогодишното искуство, исто така, ќе одговори на овие нестандардни прашања.

компјутерски вез