Кошули

Кошули е висококвалитетна облека што работи добро како облека за активни луѓе, персонал или студенти. Маици се многу популарни многу години. Нивната универзалност и флексибилност во голема мерка придонесоа за нивна популаризација.

Маици можат да се користат како и двете работничка облека како и промотивен производ.

Тие се карактеризираат со голема разноврсност, што значително го проширува опсегот на апликации. Богатството на понудата на маици ви овозможува да купувате разни варијанти, бои, обрасци и, пред сè, големини.

Покрај класичните маици, имаме и маички за предупредување кои нетрпеливо ги избираат претставници на логистички, шпедитерски и градежни компании.

Ние обезбедуваме широк спектар на стоки, така што секој може да најде производ што одговара на нивните потреби. Имаме модели од различни класи - стандарден и врвен квалитет.

Благодарение на нивниот висок квалитет, тие ќе ги задоволат дури и најсложените клиенти. Како и со другите производи - Маиците можат да се персонализираат компјутерски вез lub печатење на екранот.

Во исто време, треба да се запомни дека во случај на вез, не се препорачуваат графики со голема густина во многу мала област. Од наша страна благодарение на долгогодишното искуство и специјализираната услуга, можете да добиете помош во најодговорната варијанта.

Ние исто така нудиме конкурентни цени и брзо исполнување на нарачката. Ве покануваме да добиете бесплатна понуда.

Кошули

Оптимална тежина на маичката

Маиците и облеката, за да бидат поврзани со квалитет и професионализам, треба да бидат издржливи и удобни, особено кога сакаме да ставиме лого на компанијата или клуб на нив.

Маиците во нашата продавница се изработени од тешки материјали, што ги прави отпорни на оштетување.

Дури и повторното миење не претставува ризик. Облеката ја задржува својата оригинална форма многу недели, со што инвестицијата во овој производ ќе биде профитабилна.

Маици достапни во нашата продавница изработени од високо квалитетни материјали што се прилагодуваат на корисникот и му овозможуваат слобода на движење. Колекцијата маици заснована врз технологијата ACTIVE-DRY заслужува посебно внимание. Тие го положуваат испитот дури и во екстремни услови, каде постои голем ризик од прекумерно потење.

Внимателното завршување на материјалите, како и прецизноста на деталите, ја прават облеката што ќе работи во многу околности.

Маиците со нетрпение се користат како облека за вработените, особено во комплет, на пр. Со алишта за постудени сезони, како на пр. руно, но исто така се третираат како корпоративен gadget за клиенти или изведувачи.

Нивната употреба со вез се применува и за време на разни видови на настани или како награда на натпревари. Сето тоа зависи од концептот на марката. Тоа е економичен начин да се обезбеди удобност за себе и за вашите приматели, а во исто време да се обезбеди интерес за вашиот бренд.

КошулиКошули

Естетски перформанси

Предложените маици и маици се направени со внимание на детали.

Естетскиот финиш на материјалите го прави облека што ќе работи во многу различни индустрии. Маици се прилагодуваат на фигурата, но тие не ги ограничуваат движењата или предизвикуваат непријатност.

Меѓу маиците има модели за мажи, жени, деца и универзални - унисекс. Треба само да ја изберете вистинската големина. Рефлексивните модели се специјална група на производи, благодарение на што е можно да се зголеми нивото на безбедност на работното место.

Ви стоиме на располагање во изборот и персонализирањето на производите. Имаме напреден машински парк кој ни обезбедува ефикасна работа и висок квалитет за нашите клиенти.

Целиот спектар на модели може да се купи и во нашата онлајн продавница www.pm.com.pl или во нашата продавница на Алегро “ПРОИЗВОД-БХП".

Ако сакате да ги видите нашите нарачки за везење со примероци, посетете го табулаторот за фирма.

КошулиКошули