Јакни / елеци

Рекламни јакни и елеци тоа е дефинитивно добар избор за есенската и зимската сезона. Облеката што ја нудиме е многу убав, но има и практични корисни елементи. Тој е ефикасен за заштита од надворешни фактори како што се ветерот и дождот.

Непропустливи и ветроупорни јакни и елеци

Намалувањата заслужуваат големо внимание водоотпорен oraz ветроупорен, поради нивната употреба во тешки надворешни временски услови. Да се ​​произведува јакни и елеци Се користат најсовремени технологии така што производот ќе служи многу години во најдобра состојба додека ги одржува своите својства.

Машки јакни / елеци од мантил од мантилAdенски елеци Адлер со можност за печатење

Разновидност на стилови за удобност и безбедност

Во нашата продавница ќе најдете јакни oraz елеци во различни стилови за жени, мажи, деца и унисекс. Широк спектар на големини и бои ви овозможува да ги прилагодите производите според вашите потреби и да ги идентификувате во однос на боите со боите на компанијата или клубот.

Ова е особено корисна опција при нарачување рекламна облекаособено ако ја избереме неа персонализација со извршување индивидуално печатење.

Тие претставуваат важна група рефлектирачки елеци, подобрување на безбедноста на терен и на пат. Тие се совршени за движење по темнината, како и за повеќе облачни денови.

Во понудата има и жолт, рефлектирачки елек за деца, што дефинитивно ќе ја подобри видливоста и безбедноста на детето на патот или покрај патот на патот помеѓу домот и училиштето. Рефлектирачките елеци и за возрасни и за деца ќе помогнат да се намали ризикот од сериозна несреќа благодарение на подобрената видливост.

Ние исто така нудиме рефлектирачка јакна со можност за одвојување на ракавите и хаубата, што е особено корисно во периодите на транзиција и каде и да се работи, потребни се промени во околината и температурите. Јакната има јакна од внатрешно руно што се одвојува, сертифицирани ленти за рефлектирање 3M, ги исполнува EN ISO стандардите. Производот може да биде персонализиран, но поради бројните рабови и џебови, областа за обележување е ограничена, пристапот до брендирањето е на задната страна.

Рефлектирачка јакна со висока видливост

Естетски изработени отпечатоци

Украси (компјутерски вез lub печатење на екранот) на јакни и елеци се направени со внимание на сите детали.

Внимание на високиот квалитет значи дека облеката што ја купувате ќе биде професионален репрезентативен елемент на компанијата. Нашата компанија има сопствен машински парк, кој ни овозможува прецизно да го контролираме процесот на украсување во секоја фаза, и со тоа веднаш да реагираме во случај на дефекти во производството.

Бидејќи понудата за производи се прошири и потребите на клиентите, решивме да направиме украси користејќи различни методи, пред се компјутерски везно исто така печатење на екранот, сублимација i термички трансфер.

Ве покануваме на брзо и бесплатно вреднување.