Поло кошули

Кошули Поло тие се многу популарни меѓу пролетните и летните колекции, не само за приватни цели, туку и за деловни и рекламни цели.

Поло кошулите можат лесно да се прилагодат на индивидуалните побарувања и очекувања благодарение на услугата за вез на компјутер, која е најтрајната и елегантна форма на обележување.

Задоволството на клиентите е наш приоритет.

Ова е причината зошто ги создаваме сите нарачки за персонализација со внимание на секој детал. Ние нудиме не само високо квалитетна, туку и професионална услуга. Цена компјутерски везза кои поло маиците се едни од најдобрите ткаенини заради нивната граматика, зависи од сложеноста на проектот и волуменот. Сепак, цената на нарачката може да се знае уште од самиот почеток врз основа на добиената графичка шема за вез.

Поло кошули

Поло кошули - висококвалитетни материјали

Облеката и текстилот за рекламирање мора да бидат удобни, а во исто време и пригодни, доколку сакаме брендот да се идентификува со квалитет и професионализам.

Поло кошули достапни во нашите продавница изработени од високо квалитетни материјали кои се прилагодуваат на корисникот и му овозможуваат слобода на движење.

Естетската завршница на материјалите ја прави облека што ќе работи во многу различни индустрии. Изгледа добро во секое издание. Половините изработени од тешки ткаенини тешко се оштетуваат. Перењето постојано не претставува никаква закана. Облеката ги задржува своите својства долго време, што ја гарантира профитабилноста на набавката. Тоа е идеален предлог за луѓе кои мудро го вложуваат својот буџет.

Поло-кошулите со нетрпение се користат како облека за вработените, особено во комплет, на пр. Со алишта за поладни сезони, како на пр. руно, но исто така се третираат како корпоративен gadget за клиенти или изведувачи.

Нивната употреба со вез е применлива и за време на разни видови настани или како награда на натпревари. Сè зависи од концептот на марката. Како што можете да видите, ова е достапен начин за стекнување интерес и признание од вашата публика.

Широк спектар на модели

Меѓу поло маиците има модели за мажи, жени, деца и универзални - унисекс.

Сите модели се достапни во широк спектар на бои, со што се овозможува избор на маица до околностите и местото, што е исто така голема предност. Рефлексивните модели претставуваат посебна група на производи, благодарение на што е можно да се зголеми нивото на безбедност на работното место.

Нашиот тим ќе биде среќен да ви помогне да го изберете вистинскиот производ и да го персонализирате. Сите отпечатоци направени во нашата куќа за вез се направени врз основа на современи технологии. Имаме напреден машински парк кој ни овозможува ефикасна работа и висок квалитет за нашите клиенти.

Целиот спектар на модели може да се купи и во нашата онлајн продавница www.pm.com.pl или во нашата продавница на Алегро “ПРОИЗВОД-БХП". Ако сакате да ја видите изработката и да дознаете за нашите примероци за нарачки за везење, посетете ја јазичето за нашата фирма.