Панталони за замрзнување

Панталони за замрзнување за специјални задачи

Облека за замрзнувач и ладилник понудена во продавницата вечер.com.pl е широк избор на облека што е совршен за тешки услови. Докажаниот асортиман направен од најдобрите материјали ја прави работата на ниски температури безбедна и удобна на дневна основа. Панталони замрзнувач е еден од елементите на специјализирана облека за работа во тешки работни услови.

Веднаш до јакни и чизми за замрзнувач е најважниот дел од опремата на работникот. На нашата страница за продавници, облеката за ладилници е внимателно категоризирана за побрзо и полесно пребарување.

Панталони за замрзнувачи и ладилници

Изолирани dungarees за заштита од студ до -45 ° C

Разновиден избор

Панталони за замрзнување се достапни во големини од S до 3XL, а нивните универзални модели се погодни и за жени и за мажи. Дунгарите се облека по избор за да се загрее повеќе тело, додека се овозможува слобода на движење.

Производителот понуди различни варијанти на бои (на пример, темносина, зелена, сина) и модели со мали дезени во форма на обоени ленти. Конкурентната цена е вистинското решение за луѓето кои бараат економични решенија, а при купување поголема количина е можно да се додели дополнителен попуст.

Пантолони за замрзнување, фрижидер со рефлектори

Hi-Glo 25 Coldstore панталони, заштита до -64 ° C

Панталони во ладилници - безбеден избор

Панталони за ладни простории и замрзнувачи изработени од соодветно избрани материјали како памук или полиестер, за да се заштитат од студ дури и до -64 степени Ц. Во понудените модели има удобни копчиња, џебови и прилагодливи подлошки за поголема удобност. Панталоните имаат сертификати за сообразност со кои се потврдува нивната адаптација за работа при ниски температури.

Дополнително, ако сакате да ја персонализирате облеката, лесно можете да нарачате асортиман од везови по компјутер lub печатење на екран со ваша сопствена графика, име на компанија, име или позиција. Тоа е совршено решение за оние кои сакаат да создадат кохерентна слика за компанијата.

Ние имаме сопствен машински паркова ни овозможува да го контролираме обележувањето во секоја фаза од проектот и веднаш да реагираме во случај на какви било измени. Нашиот искусен тим ќе помогне во изборот на производи и ќе обезбеди бесплатна проценка на обележувањето.

компјутерски вез