Дождовна облека

Дождовна облекашто ви нудиме во нашите продавница беше изработен од висококвалитетни сертифицирани материјали кои ги исполнуваат строгите норми и стандарди. Тој е еден од видовите облека што е многу популарен во есенскиот и зимскиот период, покрај топлото руно и удобните дуксери.

Овластена дождовна облека

Дождовната облека е поделена на неколку категории за да се олесни пребарувањето. Асортиманот што го нудиме може да се користи во многу индустрии. Голем избор и конкурентни цени сигурно ќе ви овозможат да го пронајдете вистинскиот производ.

Видете исто така: Компјутерско везење - што е тоа?

Дождовна облека со рефлектори

Широк спектар на модели за секоја сезона и индустрија

Дождовната облека е отпорна на вода благодарение на специјалните внатрешни слоеви дизајнирани да ја одржуваат слободата и удобноста на корисникот.

Ние нудиме: комплети, палта, јакни, панталони, пончо. Најпопуларните се комплетите кои го олеснуваат изборот со ослободување на потребата за избор на одделни елементи. Ние нудиме широк спектар на големини, како и облека со универзална големина.

сетови

сетови изработени од флексибилни материјали. Сетовите се состојат од, меѓу другите од dungarees и јакни. Тие обезбедуваат целосна заштита од влага - таа се задржува на надворешните слоеви, а дополнителните елементи како што се џебовите со патенти помагаат да се заштитат скриените предмети од влажнување. Костумите за дожд овозможуваат слободен проток на воздух, што е потребно за да се минимизира ризикот од прекумерно потење.

Дождовни мантили

Палта кабаниците обезбедуваат совршена заштита од влажност благодарение на употребата на материјали од висока класа. Употребата на овие материјали се претвора во исклучителна издржливост и висока отпорност на оштетување. Понудата вклучува многу модели - од тенки за неколку злоти до поскапи и посилни со манжетни, поотпорни на деформација.

Жолта кабаница

Јакни кабаници е оддел со низа производи од најдобрите производители за оние луѓе кои се фокусираат на издржливост и интензивна употреба. Јакните исполнуваат бројни стандарди, некои модели се опремени со рефлектирачки елементи кои ја подобруваат видливоста и безбедноста. Особено забележителни се флексибилните модели кои обезбедуваат целосен комфор во услови на посебна физичка активност.

Зелена дождовна јакна

Заштита од надворешни фактори

Работна дождовна облека, што ќе го најдете во нашата продавница, обезбедува голема заштита од дожд или ветер. Неговата голема предност е удобноста при користење, што не ја ограничува слободата на движење. Соодветната големина овозможува движење без проблеми за време на работа или друга активност. Исто така, вреди да се обрне внимание на оптималната издржливост и отпорност на оштетување. Производството на облека од страна на компании специјализирани за спроведување на специјализирани барања за работна облека обезбедува правилен проток на воздух, со што се намалува ризикот од потење. Благодарение на овие својства, фреквенцијата на набавка на нова облека е минимизирана.