ЗА НАС

Искуство комбинирано со професионализам

Просторијата за шиење P&M е основана во 1995 година во Рава Мазовиечка. Од 2003 г. ние нудиме услуги за шиење, сечење, пеглање и етикетирање. Ние исто така работиме на големо и рекламирање облека.

Нашиот високо квалификуван персонал може да се пофали со долгогодишно искуство, тие се среќни што даваат помош и совети за дизајнирање и избор на најдобра техника за обележување - ние ќе преземеме каква било нарачка!

П & М

шиење

Имаме обемен, модерен и добро опремен машински парк, во кој има:

Машини за заклучување со долен транспорт - автоматски машини

Машини за заклучување со долен и горен транспорт со голема кука - автоматски машини

Стан две игли

Синџир со две игли

Рендерки

3, 4 и 5 навои се преклопуваат

Ламоваце

Паскарка

4-игла и гума машина со 12 игли со можност за шиење на трим

слепи

Копче за шиење

Машина за копчиња

Патка за облека

Пневматски наперници

Маси за пеглање со генератори на пареа

Масичка за сечење со секач од 8,5 метри со вертикален нож и лента со шипки

Ние се грижиме за највисок квалитет на нашите производи

Нашата просторија за шиење се осигура дека производите што ги произведуваме се изработени од најквалитетни ткаенини со одлични функционални својства и најнапредни технологии за боење и завршна обработка. Ние сме во состојба да ги исполниме најсложените изведувачи преку ефективно користење на опремата што ни е на располагање. Имаме долгогодишно искуство во шиење, сечење и дизајнирање за рекламни агенции и познати брендови.

Клиентот е најважен за нас

Задоволните клиенти се наш приоритет. Нивните позитивни препораки нè поттикнуваат постојано да развиваме и одржуваме висок квалитет на нашите услуги.

Работна и рекламна облека

Имаме широк спектар на производи - над 6000 производи, облека и рекламирање облека од признати производители по многу привлечни цени. Овие се, меѓу другото, џемпери, капи, елеци, кошули, руно, поло маици, маици, работна облека, специјалистичка облека, медицинска облека, за ладилници и замрзнувачи, и широк спектар на обувки.

облека
работејќи

  • Панталони
  • Заштитна облека (комплети)
  • Јакни
  • Маички
  • комбинезони
  • Престилки
  • Елеци и врвови на резервоарот
  • Дождовна облека
  • Маици / поло
  • Кошули
  • Долна облека
  • Долна облека
  • Додатоци за облека
  • Капи и шлемови

облека
Рекламирање

  • Кошули
  • Поло кошули
  • Маички
  • Руно
  • Кошули
  • Јакни / елеци
  • Панталони / шорцеви
  • Капчиња
  • Крпи / бањарки
  • Торби
  • Облека со голема видливост

облека
до ладилникот

  • Панталони за замрзнување
  • Замрзнувачки ламби
  • Нараквици за замрзнување
  • Замрзнувачки обувки
  • Јакни за замрзнување

Компјутерско везови / везови за облека

Производството на разни видови облека - вклучително и специјализирана облека - е само дел од нашата широка понуда. Како дел од соработката, нашите клиенти добиваат и можност за користење на многу дополнителни услуги. Ние исто така работиме динамично како работилница за вез, што е една од најголемите причини да се гордееме.

Компјутерското везење е одличен квалитет, елегантен и издржлив начин за обележување на облеката. Користејќи специјализирани технички капацитети, ние сме во состојба да направиме каква било, дури и многу прецизна шема со која било големина на облека од која било големина. Везењето облека е процес кој бара извонредна точност, но естетскиот ефект е во целост вреден за цената и нашиот напор поддржан од професионална технологија.

Ние правиме апликации за вез на практично секаков вид облека (полошки кошули, маици, работна облека, престилки, врски, марами), а благодарение на специјалната приврзаност, даваме и услуги за вез на капачиња - со задоволство ќе ги споделиме нашите претходни проекти.

Ние исто така не сме ограничени со видот на облеката - нашата фабрика има професионална просторија за шиење и сечење, така што имаме целосна контрола врз квалитетот на она што го подготвуваме за вас. Можностите што ги нуди продавницата за компјутерски вез се огромна предност за компанија која служи на полскиот пазар на облека и рекламирање.

Компјутерското везење го нарачуваат разни компании - за некои тие треба да послужат како слика, за други - промотивно. Сепак, везот на облеката е, пред сè, гаранција за издржливост и елегантно решение што сугерира висококвалитетна изработка.

Нема премногу големи или премногу комплицирани нарачки за нашиот тим - нашите претходни проекти покажуваат дека без оглед на проектот, ние сме во состојба да ја извршиме нашата работа сигурно и навреме. Ние сме во состојба да ви овозможиме брзо исполнување на нарачката - нашиот дневен капацитет е до 3000 везови!

Компании кои ни веруваа

Печатење на екран / отпечатоци на облека

Печатењето на екранот е уште една од услугите што можеме да ви ги понудиме. Тоа е честопати избран метод за обележување облека. Додека е најлесно да се носат маици со свила од екранот, другите видови облека како што се маици, џемпери, капи, руно, кошули, итн. Изгледаат исто толку добри. Оваа услуга не е само издржлива и обезбедува одличен квалитет и издржливост, туку и совршено ја одразува палетата на бои на секој графички дизајн и е ефикасен процес.

Оваа технологија на печатење на екранот е поделена на: - печатење на екран со една боја на облека, - печатење на екран со повеќе бои

Печатењето на екранот е одличен метод за прилагодување облека. Овој метод, покрај компјутерското везење, е еден од најтрајните и најдобриот одраз на боите на нарачката на клиентот. Како резултат, без оглед на големината и дизајнот, вашата нарачка ќе биде со највисок квалитет на печатење на екран на облека (на пример, со маички или маици).

Благодарение на својата напредна технологија и прецизност, денес можеме да им обезбедиме на нашите клиенти најдобар можен квалитет, како за самата облека, така и со логото извезено на нив, печатените натписи или графика. Поради комплементарноста на нашите услуги, ние имаме контрола над целиот процес на создавање на готов проект.

Ние ги спроведуваме сите проекти користејќи специјализирана машинерија, материјали со одличен квалитет и широк спектар на готова работа и заштитна облека од добро познати брендови, што го прави секој наш проект многу престижен.