Кошули

Кошули е елегантна класична и безвременска облека која секогаш ќе биде во мода. Добар квалитет, совршен во деталите, добро скроен во неутрални бои, секогаш ќе биде престижна витрина.

Промотивни кошули - сопствен карактер на безвременска елеганција

Класичниот дизајн на кошулите овозможува нивно користење на разни работни места. Меѓутоа, ако сакаме да им дадеме индивидуален карактер, препорачуваме да ги обележите со методот компјутерски везчија изработка најдобро одговара на големата тежина на кошулите. Ние нудиме промотивни кошули, кои се многу добра основа за обележување.

Ние нудиме кошули рекламирањена кои се прават какви било отпечатоци. Тоа е вистинско задоволство за компаниите кои ја ценат комбинацијата на ефективен стил и маестрална изведба. Ние се грижиме за најмалите детали, затоа сме сигурни дека ќе ги исполниме очекувањата и на најсложените.

Промотивните кошули се елегантен носител на логото и името на компанијата

На pm.com.pl можете да нарачате не само елегантни кошули, туку и секој компјутерски вез на производи

Нашата понуда вклучува промотивни кошули за жени и мажи. Моделите со долги ракави се универзални стилови што можат да се носат во текот на целата година. Кошули со кратки ракави се препорачуваат за летните месеци. Облеката што ја нудиме се прилагодува на фигурата и е пријатна за носење благодарение на употребата на памучни ткаенини.

Women'sенски кошули со можност за какво било украсување

Women'sенска кошула Адлер Стил, разни бои на располагање со можност за секакво везење

Отпечатено отпорно на абење

Промотивни кошули е идеален предлог за компании, институции или образовни институции кои сакаат да се издвојат од конкуренцијата и да си обезбедат дискретна и елегантна рекламна картичка.

Промотивни производи, без оглед дали се обележани половини или текстил како што се крписе направени со внимание на најмалите детали.

Имаме сопствен машински парк опремен со модерна опрема овозможувајќи ни да извршиме трајно обележување отпорно на оштетување. Покрај тоа, употребата на висококвалитетна нишка ја одржува формата и боите на украсите долго време, дури и по многу миење. Везот направен на овој начин е беспрекорна изложба, а честата употреба на кошули не претставува закана.

Ве покануваме да ја посетите продавница. Нашиот искусен тим ќе биде среќен да ви помогне при изборот на облека и ќе ви понуди бесплатен понуда за обележување.

Машински парк со везови