Панталони

Дунгари тие се едни од елементите на работната облека популарна во механиката, производствените погони или за вработените во градежните компании. Тие често се комплетираат како здравствена и безбедносна облека заедно со нив руно oraz половинаТие всушност се користат не само во областите на службената работа, туку и за приватни цели.

Панталоните што ги нудиме во нашата понуда се изработени од висококвалитетни ткаенини со оптимална граматика. Благодарение на овие карактеристики, тие се отпорни на миење на високи температури, истовремено задржувајќи ги своите својства со текот на времето. Панталоните се опремени со елементи за нивно прилагодување: копчиња и ремен со еластична лента, овозможувајќи им да бидат прилагодени на луѓе со различни форми на тело. Дополнително, тие имаат зашиени прилагодливи тегет.

Работни панталони или dungarees со можност за какво било печатење

Дунгари - широк избор за удобност при работа

Асортиманот вклучува панталони за работа на ниски температури во зима (незагреани простории, работа на отворено). Ние исто така нудиме облека со рефлектирачки елементи за да се обезбеди безбедност за време на работа после темнина или на јавни простории.

Панталоните се главниот елемент на облеката за работа

Дунгари тие имаат удобни џебови, некои модели се исто така опремени со дополнителни џебови на колената, што ви овозможува да ставате во нив инсерти што го зголемуваат удобноста за време на работата што бара продолжено клекнување на колената.

Меѓу работните панталони ќе најдете многу видови во зависност од условите за работа и индивидуалните предиспозиции: должина на струкот, ѓубрива, специјализирани и предупредувачки панталони.

Во асортиманот на продавницата вечер.com.pl има панталони направени за вработените во градежната индустрија, монтери и градинари. Нивната употреба, сепак, е совршена и за приватни задачи како што се градинарството, како облека што ја штити секојдневната облека од нечистотија, на пр. За време на реновирање во домот, и во голема мера штити од ниски температури.

Дајте му на вашата компанија индивидуален карактер

Многу компании го ценат тоа индивидуалност и персонализација, особено ако вработените играат репрезентативна улога во контакти со потенцијални изведувачи и клиенти. Со оглед на нив, ние нудиме можност да ги нарачаме на панталони за трајна и елегантна персонализација компјутерски вез. Везењето е еден од најтрајните методи на обележување, што е совршено за облека што бара чесно миење.