Нараквици за замрзнување

Нараквици за замрзнување

Ракавиците за замрзнување се многу важен дел од опремата за замрзнувачи и ладилници. Рацете често се изложени на директен контакт со добра и опрема. Тие честопати се подложени на смрзнатини поради изложените површини и дејството на ниски температури, ветерот често се случува со висока влажност. Замрзнувањето обично започнува со црвенило на кожата, бидејќи циркулацијата на крвта е забрзана за да се загреат изладените делови. Следните симптоми се болка, чешање и чувство на оток на рацете. Степенот на смрзнатини зависи од времето и условите,
во која кожата била изложена на негативни ефекти од ниска температура. Ракавиците се совршена заштита од ниски температури и ви овозможуваат слободно да ги извршувате своите должности. Ракавици замрзнувач производи со висок квалитет ви овозможуваат да ги заштитите рацете од смрзнатини, па токму затоа нашата продавница нуди само високо квалитетни производи од препорачаните производители.

Ракавици за ладилници за замрзнувачи и ладилници

ПОЛАРНИ РАНГ РАКОВИДНИ НАЧИНИ ракавици за замрзнување и ладење

Златни замрзнувачи XTREME ладилник ракавици

Ракавици за замрзнувачи и ладни простории TG2 XTREME СОЛИЧНИЧКИ НАЧИНИ

Широк избор на професионални ракавици ги прави клиентите подготвени да купат производи не само ракавици, туку и целата палета облека за замрзнувачи и ладилници, избирајќи од панталони, јакни или чевли. Fleece Drivers термички ракавици се производи што ги исполнуваат EN388 стандардите. Портокаловите ракавици TG1 Pro Coldstore се производ со облога Thinsulate. Моделот на Arctic Gold Coldstore ракавици или Eisbaer Freezer ракавици кои ги исполнуваат барањата на EN 511 / EN 388 - ова се избрани производи од нашата понуда. Детално се опишани сите видови на ракавици за да се направи изборот што е можно полесен.

Ракавици за ладилник

Руно возачи термички ракавици

Атрактивни цени и висок квалитет

Нашата компанија снабдува погони за преработка, магацини, ладилници, логистички компании и ова генерира големи нарачки производи. Благодарение на ова, успеавме да работиме атрактивни попусти кај нашите производители, што резултира со конкурентни цени за клиентите. дополнително висок квалитет производите прават многу задоволни клиенти да се вратат кај нас, и ова ни овозможува да ги задржиме набавните цени од нашите изведувачи на ниско ниво.

За повеќето од облеката и текстилот, можеме да обележиме со какви било графики, правиме лого користејќи го методот компјутерски вез lub печатење на екранот. Имаме сопствен машински парк, кој ни овозможува да го следиме процесот на обележување во секоја фаза.

Ракавици за замрзнувачи и ладни простории TG1 PRO COLDSTORE