ЗА КОМПАНИИ

Понуда за компании

Зошто вреди да се работи со нас?

Ние сме компанија специјализирана за продажба и дистрибуција на рекламирање и работна облека. Ние нудиме обележување не само облека, туку и текстил со помош на методот компјутерски вез и печатење на екранот.

Регистрирајте ја вашата компанија денес и добијте атрактивен попуст! >>

1. Искуство

Нашиот квалификуван персонал со долгогодишно искуство ќе биде среќен да ви помогне и совети во дизајнирање и избор на најдобра техника за означување. Имаме долгогодишно искуство во шиење, сечење и дизајнирање за рекламни агенции и познати брендови.

2. Сеопфатност

Од 2003 година, ние обезбедуваме услуги за шиење, сечење, пеглање и етикетирање. Имаме своја соба за шиење и машински парк за везење. Имаме широк спектар на производи - над 6000 производи, работна облека и рекламна облека од признати производители по многу привлечни цени. Можете да купите и облека и услуги за обележување (ве молиме контактирајте не однапред за понуда за персонализација) на нашата веб-страница www.pm.com.pl или во нашата продавница на Алегро “ПРОИЗВОД-БХП".

3. Посветеност

Нашата просторија за шиење се осигура дека производите што ги произведуваме се изработени од најквалитетни ткаенини со одлични функционални својства и најнапредни технологии за боење и завршна обработка. Ние сме во состојба да ги исполниме најсложените изведувачи преку ефективно користење на опремата што ни е на располагање.

4. Флексибилност

Ние сме флексибилни - реагираме брзо на потребите на клиентите - и во производството и во формалните прашања. Ние нудиме услуга за везење и печатење на екран и на производи купени во нашата продавница и доставени од клиентот. Дополнително, со регистрација на нашата веб-страница, при купување, можете да добиете дополнителен попуст од втората нарачка.

5. Доверба

Доаѓаме до секоја нарачка индивидуално, набудувајќи ја неговата имплементација во секоја фаза. Ние го градиме нашиот кредибилитет на отворена комуникација со клиенти и професионална суштинска грижа.

Везови со компјутер - престижна персонализација

Производството на разни видови облека - вклучувајќи специјалистичка облека - е само дел од нашата понуда. Како дел од соработката, нашите клиенти добиваат и можност за користење на многу дополнителни услуги. Ние исто така работиме динамично како работилница за вез, што е една од најголемите причини да се гордееме.

Компјутерски вез е одличен квалитет, елегантен и издржлив начин за обележување на облеката. Користејќи специјализирани технички капацитети, ние сме во состојба да направиме каква било, дури и многу прецизна шема со која било големина на облека од која било големина. Ние правиме апликации за вез на повеќето видови облека (полошки кошули, маици, работна облека, престилки, врски, марами). Ние не сме ограничени само со видот на облеката - нашата фабрика има професионална просторија за шиење и сечење, така што имаме целосна контрола врз квалитетот на она што го подготвуваме за вас. Можностите што ги нуди работилницата за компјутерско везење се огромна предност за компанија која служи на полскиот пазар на облека и рекламирање.

Тие меѓу нас веруваа, меѓу другите:

- Хелукабел
- Мерцедес-Бенц
- Гримберген
- Purina ProPlant
- стругалка
- Хонда
- Хајнекен
- Орлен
- 1 минута obејкобс
- Бош
- Бриџстоун
- Акционен престиж
- Варка
- wивиец

и многу други. Повеќе за да ја видите во нашата продавница. Нашите претходни проекти покажуваат дека без оглед на проектот, ние сме во состојба да извршиме нарачки сигурно и на време.

Печатење на екран - обележување на рекламирање

Таа е една од најчесто избраните форми на означување, која исто така сме во можност да ја понудиме. Оваа услуга не само што е издржлива и обезбедува одличен квалитет, туку и точно ја рефлектира палетата на бои на секој графички дизајн. Благодарение на својата напредна технологија и прецизност, ние сме во состојба да им обезбедиме на нашите клиенти најдобар можен квалитет, како за самата облека, така и со логото извезено на нив, печатените натписи или графика. Поради комплементарноста на нашите услуги, ние имаме контрола над целиот процес на создавање на готов проект.

Брзата испорака е нашата цел

Испорачуваме нарачки на клиенти низ цела Полска, како и во странство. Испраќаме стока главно преку курир DPD. За поголеми нарачки, на барање на клиентот, организираме превоз до магацин. Ние сме во состојба да соработуваме со редовни нарачки по многу привлечни цени. Исто така, постои можност за лична колекција во нашето седиште во Рава Мазовиечка.