Shtypja e ekranit

Shtypja e ekranit është një nga metodat më të njohura të shënjimit që shpesh zgjidhet për të bluza reklamuese, bluzë ose disa vegla reklamuese si p.sh. çanta lub shkronja kapitale. Ky lloj shtypi funksionon më mirë për sipërfaqe të mëdha dhe të sheshta, si dhe pëlhura të holla, ndryshe nga qëndisje kompjuterie cila rekomandohet për grafikë dhe materiale më të vogla që janë pak më të trasha dhe më të rënda.

Shtypja e ekranit - ideale për grafikë të mëdhenj në sipërfaqe të sheshta

Grafika, logot ose mbishkrimet e bëra me shtypje ekrani me cilësi të lartë do të jenë rezistente jo vetëm për t'u përdorur, por edhe për larjen në temperatura të larta. Shtë një metodë mjaft e efektshme e shënjimit në lidhje me cilësinë e saj. Për shtypjen e ekranit, përdoret një ekran, ku bojë përhapet në të gjithë rrjetën me një teh mjeku. Bojra që godet pëlhurën lidhet përgjithmonë dhe zhytet në të.

Ekipi ynë ofron çdo logo ose mbishkrim të zgjedhur nga shtypja në ekran.

Matrica e shtypjes së ekranit

Matrica për shtypjen në ekran

Një gamë e gjerë ngjyrash të shtypjes në ekran

Avantazhi kryesor i shtypjes në ekran është aftësia për të krijuar grafikë në çdo ngjyrë. Kur bëni një shtypje në veshje, grafikët në w ngjyra intensive dhe ekspresive.

Një avantazh shtesë është opsioni i hijëzimit. Bojrat mund të përzihen me njëra-tjetrën. Programet kompjuterike që i dedikohen procesit të përzierjes së bojës llogaritin me saktësi gramatikën e pigmentit të kërkuar për të bërë ngjyrën më precize që do të aplikohet në produkt.

Shtypja e ekranit është rezistente ndaj larjes, ajo mund të lahet në lavatriçe automatike me opsionin rrotullim. Kushti është shtypja e duhur me të gjitha proceset e prodhimit dhe bojërat me cilësi të lartë.

Bluzë me shtypje në ekran, çdo shtypje

Bluzë me grafikë të shtypur në ekran

Çmimi i shtypjes në ekran varet nga qarkullimi

Kostoja e shtypjes në ekran varet nga përpjekja. Prandaj është më mirë ta zgjidhni për porosi të mëdha. Përgatitja e matricës është një kosto fikse, e pavarur nga përpjekja.

Gjithashtu, nëse duam të bëjmë një copë prove të një shembulli T-shirt ose çantë, duhet të marrim parasysh koston përgatitja e matricës. Në këtë metodë shtypjeje, secila ngjyrë zbatohet veçmas, përmes një ekrani të veçantë.

Përfshin përgatitjen një matricë të veçantë për secilën ngjyrë. Sidoqoftë, nuk ka shumë rëndësi me shumë përpjekje. Funksionon shumë mirë me porosi të mëdha për ngjarje sportive, çmime për gara ose ekipe të shumta të punonjësve.

Shkathtësia e shtypjes në ekran

Shtypja në ekran i detyrohet popullaritetit të saj për shkathtësinë e saj të gjerë, mund të përdoret për shënjimin e materialeve të pambukut dhe plastikës, madje edhe për shënimin e drurit. Shtypja në ekran zgjidhet më shpesh për veshje dhe tekstile reklamuese. Printimet janë rezistente ndaj dëmtimeve mekanike, rrezeve të diellit dhe lagështisë.

Ne ju ftojmë të bashkëpunoni me ne nënshkrim ka përvojë shumë vjeçare në shënjimin e reklamave dhe veshjeve të punës. Ne kemi një zgjedhje të gjerë të produkteve dhe ekipi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni dhe si të shtypni.