çanta

Çanta reklamash është një medium i shkëlqyeshëm reklamues, por edhe një vitrinë praktike e kompanisë. Çanta me grafikë të cilësisë së lartë, pavarësisht nga përdorimi i saj, do të përfaqësojë markën për një kohë të gjatë.

Çanta reklamash të shtypura me një medium të përsosur reklamues

Vegla praktike janë gjithmonë një dhuratë e mirëseardhur, dhe falë formës së tyre të thjeshtë, ato mundësojnë shënimin me pothuajse çdo grafikë dhe çdo metodë të shënjimit. Falë produkteve të tilla promovuese, marka mund të fitojë më shumë popullaritet dhe një audiencë të re. Kjo është një zgjidhje shumë e mirë nëse klienti nuk dëshiron të shpenzojë shumë para për reklama.

çanta ato janë një nga tekstilet më të lira të reklamave, dhe në të njëjtën kohë janë rezistente ndaj faktorëve të jashtëm negativë. Përveç kësaj, kur përdorim çanta të ripërdorshme, ne kujdesemi për mjedisin, i cili gjithashtu ngroh imazhin e kompanisë. Një gamë e gjerë ngjyrash ju lejon të zgjidhni produkte në ngjyrat e ndërmarrjes ose klubit. Kostoja e ulët e çantave së bashku me etiketimin mund të jetë gjithashtu një dhuratë e shkëlqyeshme për miqtë ose familjen me rastin e festave ose ngjarjeve të tjera.

Ne gjithashtu kemi çanta në myk në dyqan çanta me ngjyra fluoreshente e verdhe me shirit reflektues. Një propozim i tillë rrit edhe më shumë dukshmërinë, veçanërisht në stinët e vjeshtës dhe dimrit të vitit dhe pasi të errësohet. Falë telave, çanta mund të vendoset në pjesën e pasme dhe kështu të rrisë dukshmërinë e saj në rrugë.

çanta

Dizajn inovativ

Kompania jonë ka parkun e vet të makinerive. Ne jemi në gjendje të bëjmë printime  qëndisje kompjuterike, shtypjen në ekran ose termo transferim, të cilat përshtaten me pritjet e klientit.

Për secilën grafikë përgatitet një program i veçantë, në bazë të të cilit më pas kryhet shënimi i drejtpërdrejtë në pëlhurë. Ne jemi të bindur që efekti do të përmbushë pritjet, madje jemi të sigurt se rezultati përfundimtar do të kënaqë edhe më të kërkuarit.

Falë grafikës së krijuar me porosi, produkti do të fitojë një pamje unike. Një model i tillë nuk mbetet indiferent ndaj marrësve. Ne ofrojmë modele të ndryshme të disponueshme në shumë ngjyra. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni trajtimie cila do të sugjerojë opsionin më të mirë.

Blerje ekonomike

Çanta reklamash ata kanë avantazhin e tyre të madh - çmimin e ulët. Isshtë për shkak të kostos së ulët që shumë njerëz zgjedhin këtë produkt me porosi me qarkullim të lartë. Shkathtësia e tyre e përdorimit ju lejon të bëni stoqe që mund të përdoren në çdo kohë të vitit dhe në çdo rrethanë. Përveç kësaj, në rastin e shtypjes, çmimi varet nga vëllimi - sa më i madh të jetë rendi, aq më i ulët është çmimi i njësisë.

Ne ofrojmë një vlerësim falas dhe të shpejtë të projektit. Qepjet e përforcuara dhe materialet e ngurta janë përdorur për qepjen e qeseve, të gjitha për të minimizuar gjasat e grisjeve, gërvishtjeve dhe për të siguruar një produkt që do të shërbejë për shumë muaj.