qeth

qeth është një veshje shumë e njohur që shpesh trajtohet si një element i përhershëm rroba pune ose reklameqë lejon shumë më tepër liri të lëvizjes sesa xhaketa, ndërsa mbron rrobat private të punonjësve.

Fleece është një produkt i shkëlqyeshëm për qëndisjet në kompjuter

Fleece është një produkt i shkëlqyeshëm për qëndisjet në kompjuter

Shtë këto avantazhe që e bëjnë gëzofin shumë të popullarizuar në shumë industri. Ato janë një zgjedhje e shpeshtë për punonjësit, ndër të tjera, në industrinë e prodhimit, logjistikës dhe ndërtimeve, por edhe për qëllime private si veshje praktike dhe të ngrohta për lloje të ndryshme aktivitetesh.

Qethja për meshkuj Adler 506 çfarëdo qëndisje e mundur

Fletë burrash Adler 506 me mundësinë e çdo qëndisjeje

Një përzgjedhje e gjerë e gëzofëve në dispozicion në tonë dyqan vjen në një gamë të pasur me ngjyra.

Falë kësaj, ju mund të rregulloni zgjedhjen tuaj duke e identifikuar atë me ngjyrat e kompanisë.

Për më tepër, për një personalizim të qëndrueshëm dhe elegant, mund të porosisni ekzekutimin në qeth qëndisje kompjuteri. Ne shesim modele femrash, burrash, fëmijë dhe unisex në madhësi të ndryshme.

Xhupa reis reflektues porosit grafikët tuaj

Xhupë me gëzof mbrojtës REIS për femra Polladyds e zezë

Xhup blu dhe të zeza blu për meshkuj

Vizitoni dyqanin tonë online >>

Qeth si një zgjedhje e shpeshtë për veshje pune

Xhaketat prej leshi që janë në dispozicion në dyqanet tona prodhohen nga kompani të tilla si reis dhe Leber & Hollman.

Ne ofrojmë një zgjedhje të gjerë modelesh në varësi të preferencave individuale - plotësisht të zinxhiruara ose të pajisura vetëm me një zinxhir të shkurtër në qafë, me ose pa kapak.

Shumë modele janë të pajisura me një jakë praktike qëndrimi, e cila mbron nga të ftohtit, për shembull kur punoni jashtë ose në kushte frigoriferike (për një kohë të shkurtër, në rastin e punës në kushte konstante të temperaturës së ulët, ju rekomandojmë veshje për dyqanet e ftohta dhe ngrirësit).

Shumë xhupa nga asortimenti ynë kanë xhepa praktikë me zinxhirë, veçanërisht të vlerësuar në kushte të rritjes së aktivitetit.

Adler unisex qeth reflektuese

Ne gjithashtu ofrojmë qeth në ngjyrat paralajmëruese dhe me elemente reflektuese, të cilat janë veçanërisht të njohura në mesin e punëtorëve të rrugës, punëtorët e ndërtimit, të gjitha llojet e platformave dhe kantierëve. Disa nga këmishat e xhupave kanë pengesa në bel, duke lejuar jo vetëm që të rregullojnë xhupin në llojet e ndryshme të figurës, por edhe në kushtet e motit.

Reklamë

Shumë kompani e vlerësojnë atë individualitet dhe personalizim, veçanërisht nëse punonjësit luajnë një rol përfaqësues në kontaktet me kontraktorët e mundshëm dhe klientët.

Metoda e shënjimit me qëndisje kompjuterike në veshje

Metoda e shënjimit me qëndisje kompjuterike në veshje

Shtë për këtë arsye që gëzofi i shtypur është një element i njohur i veshjeve për lloje të ndryshme të ngjarjeve në natyrë, stenda përfaqësuese, konferenca dhe trajnime.

Ndërsa ndërtuam ofertën, nuk harruam më i riu. Në dyqanin tonë do të gjeni qeth për fëmijë në ngjyra dhe madhësi të ndryshme. Ne gjithashtu bëjmë qëndisje në rroba me logot e shkollave dhe klubeve për to.

qëndisje kompjuterike në veshje për fëmijë dhe të rinj

Qeth bashkë me T-këmisha janë produktet më të zgjedhura për personalizimin e veshjeve të punës dhe reklamave.

Ju ftojmë në tonë dyqan, ku do të gjeni një gamë të plotë të punës dhe reklamave.