Shirts

Secili punonjës duhet të paraqitet mjeshtërisht, sepse është ai që vepron në emër të kompanisë dhe është përfaqësuesi i saj. Shirts është shpesh një element i pandashëm i veshjes së punës në zyrë, në pikat e shërbimit të klientit, në tryezën e pritjes, por jo vetëm sepse ato përdoren në shumë pozicione
në industri të ndryshme.

Isshtë veshje me cilësi të lartë nga prodhuesit polakë dhe të huaj. Materialet janë të këndshme në prekje, të qepura fort, gjë që siguron qëndrueshmërinë e tyre. E gjithë kjo në mënyrë që këmishat të mund të përdoren në punën e përditshme për një kohë të gjatë, e cila shoqërohet me larjen e tyre të shpeshtë, por prodhuesit gjithashtu morën parasysh. Nëse përdoruesi ndjek rekomandimet që janë shkruar në etiketa, këmisha do t'i shërbejë atij për shumë muaj.

Këmisha me mundësinë e çdo qëndisjeje

Dizajn i përjetshëm

Në dyqanin tonë pm.com.pl mund te gjendet këmisha pune dhe shirts klasik, modele elegante.

Janë një copë veshje e përjetshme, të gjithë duhet të kenë të paktën një këmishë me cilësi të mirë. Ata dallohen nga eleganca dhe përshtaten praktikisht në çdo rast. Kështu që mund t’i kombinoni të dyja në një kombinim elegant dhe më pak zyrtar. E tyre saktësia e ekzekutimit meriton vëmendje të veçantë, sepse detajet më të vogla janë rafinuar në maksimum, gjë që do të përmbushë pritjet e klientëve më të kërkuar. Këmisha janë në dispozicion në dy versione - me mëngë të shkurtra dhe të gjata.

Bluza pune në vjeshtë dhe dimër

Shirts duke punuar vjeshta dhe dimri dallohen kryesisht nga mbrojtja e shkëlqyeshme kundër temperaturave të ulëta dhe erës. Këmishat vijnë në variante të ndryshme, ato gjithashtu vijnë me një shtesë, të trashë ngrohja.

Falë këtyre veçorive, mund të vishet në mënyrë të njëjtë me  qeth. Komoditeti termik përkthehet në mirëqenie më të mirë, e cila nga ana tjetër ndikon në efikasitetin më të mirë të punonjësit.

Të gjitha këmishat janë bërë nga materiale me cilësi të lartë. Sigurisht, në rastin e kushteve më të ngrohta të punës në ndryshimin e kushteve të motit, këmisha mund të vishet e zbërthyer Bluzë nën. Butonat e qepur fort minimizojnë mundësinë e shkëputjes aksidentale. Duke investuar në produkte me cilësi të mirë, të rafinuar në detaje, mund të jeni i sigurt se është një blerje për më shumë se një sezon.

Ata janë shumë të popullarizuar këmisha fanellë, i butë dhe fleksibël. Një avantazh i madh është prerja e tyre, e cila nuk shkakton shqetësim në punë, dhe në sajë të izolimit, nuk kërkon shtresa shtesë.

Këmishë e izoluar me fanellë REIS

Këmishë e izoluar me fanellë REIS

Elegancë biznesi

Këmisha elegante nisja dhe shërbimi janë një përzierje e dizajnit klasik dhe qëndrueshmërisë së shtuar. Modelet që mund të gjeni në dyqanin tonë vijnë nga prodhues me reputacion të cilët i kushtojnë vëmendjen më të madhe detajeve dhe metodave të qepjes. Estetika mbresëlënëse do të përkthehet në mënyrë të favorshme në pritjen e stafit dhe markës.

Shtë e rëndësishme të zgjidhni madhësinë e duhur sepse një madhësi e gabuar mund të theksojë disavantazhet dhe në përgjithësi të veprojë kundër saj. Vlen gjithashtu t'i kushtohet vëmendje gramatikës, ato më të hollë rekomandohen për verën dhe ato më të trasha konsiderohen më universale - ato funksionojnë mirë gjatë gjithë vitit. Kujdesi për bluzat e ofruara është mjaft i lehtë, thjesht ndiqni rekomandimet në etiketë, të cilat nuk ndryshojnë nga rekomandimet standarde të kujdesit për këtë lloj produkti.

Shumica e këmishave, të dy ato elegante dhe ato të punës, mund të shënohen individualisht qëndisje kompjuterike. Ne kemi parkun tonë makinerik, kështu që mund t'ju këshillojmë se si të kryeni më mirë shënimin, ku të vendosni logon dhe të ndihmoni në zgjedhjen e dimensioneve të qëndisjes.

Qëndisje kompjuterike në tekstile

Qëndisje kompjuterike në tekstile