stoli

Ka shumë metoda të dekorimit, teknikat më të reja mund të hutojnë shumë njerëz kur përballen me zgjedhjen e tyre. Vendimi për llojin e markimit varet nga disa faktorë. Përcaktimi i qëllimit të veshjeve ose tekstileve për shtypje mund të na ndihmojë të zgjedhim një teknikë specifike. Pavarësisht se cilën metodë të shënjimit zgjidhni, qëndisja e qëndisjes mbetet metoda më fisnike.

Metoda më e vjetër e dekorimit

Qëndisje E njohur për mijëra vjet falë formës së saj universale, ajo mbetet e rëndësishme gjatë gjithë kohës. Si rezultat, pëlhura të qëndisura duken shumë elegante dhe garantojnë një jetë shumë më të gjatë se sa pëlhura të zbukuruara me teknika të tjera.

Qëndisje kompjuteri me logon në kapak

Kapelë me grafikë e bërë me qëndisje kompjuteri

Dekore për çdo rast

Tonë nënshkrim merret me bërjen e qëndrueshme dhe efektive dekoratave në punë dhe veshje reklamuese, si dhe tekstile hoteliere dhe hotelierike. Ne kemi parkun tonë makinerik, i cili na mundëson garantimin e çmimeve konkurruese dhe kohën e shkurtër të dorëzimit.

Ne bëjmë çdo përpjekje për të përfunduar çdo porosi. Ekipi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni produktet dhe metodën e dekorimit. Ne gjithashtu ofrojmë një shërbim të paketimit të veshjeve.

Qëndisje kompjuterike

ekzekutim qëndisje kompjuteri kërkon blerjen e një programi qëndisjeje. Kjo metodë rekomandohet për madhësi më të vogla grafike. Pasi të bleni programin e qëndisjes, ai mbetet në bazën tonë të të dhënave për të mirë, kështu që kur të ktheheni tek ne me një porosi tjetër, nuk do të tarifoheni për përgatitjen e të njëjtit program për herë të dytë. Isshtë një formë dekorimi jashtëzakonisht elegante dhe e përjetshme.

Shtë një hit i vërtetë për ata që vendosin qëndrueshmërinë në radhë të parë. Të veçuara kishte edhe vite më vonë duket fenomenale. Kjo do të kënaqë ata që kujdesen për imazhin e kompanisë së tyre. Ky lloj shtypje rekomandohet gjithashtu për rrobat që lahen shpesh dhe janë të ekspozuar ndaj mjeteve të forta larëse.

Një nga metodat e dekorimit - qëndisje kompjuterike

Procesi i aplikimit të qëndisjes kompjuterike

Shtypja e ekranit

Shtypja e ekranit është një teknikë zbukurimi në të cilën forma e shtypjes është një model i aplikuar në një rrjetë të dendur. Rrjeta mund të jetë prej metali ose fibra sintetike. Bërja e një kopje konsiston në rrokullisjen e bojës përmes gypit. Bërja e shtypjes në ekran përfshin blerjen e një matricë për shtypje.

Kjo është zgjidhja perfekte kur dëshironi të merrni efekti i ngjyrave me lëng duke ruajtur saktësia dhe rezistenca ndaj konsumimit. Projekti i përfunduar do të duket solid për shumë javë apo edhe muaj.

Çdo projekt është bërë në përputhje me kërkesat individuale të klientit. Çdo herë që ne rregullojmë produktin në aspektin e materialit dhe gramatikës, si dhe vendndodhjen e grafikëve në marrëveshje me klientin. Herë pas here, ne modifikojmë modelin me pëlqimin e klientit për të marrë efektin më të mirë.

Shtypja e ekranit për veshje, çdo logo, grafikë

Shtypja e ekranit mund të kryhet jo vetëm në veshje, por edhe në pajisjet e zgjedhura

Shtypja direkte nga DTG

Shtypja DTG ose "Direct To Garment" është një metodë moderne e dekorimit të drejtpërdrejtë të pëlhurave dhe rrobave. Teknika DTG ju lejon të aplikoni çdo grafikë në pëlhurë pambuku ose pambuk me një përzierje të elastanit / viskozës. Grafika krijohet duke përdorur një printer të veçantë. Printimi me teknikën DTG mundëson riprodhimin perfekt të ngjyrave së bashku me kalimet e ngjyrave. Shtypja është e mundur pa pasur nevojë të përgatitni një dizajn nga vetëm një pjesë.
Qëndrueshmëria e shtypjes DTG varet nga disa elementë. Para së gjithash, modeli dhe parametrat e pajisjeve - pajisjet më të reja, aq më mirë cilësia dhe performanca. Një faktor tjetër që ndikon në qëndrueshmërinë janë llojet e bojrave të përdorura, pëlhura në të cilën bëhet shtypja dhe aftësitë e punëtorit.

Printimi DTG, falë inovacionit të tij, mund të përdoret si për prodhim masiv, ashtu edhe për prodhim nga një copë. Kjo mundëson printime provë para se të filloni të gjithë serinë. Alsoshtë gjithashtu një mundësi e shkëlqyeshme për dhurata të personalizuara të ditëlindjes, martesës ose përvjetorit. Për kompanitë, është gjithashtu një zgjidhje e përshtatshme nëse duam që secili punonjës të ketë emrin ose titullin e punës në rrobat e tij. E njëjta gjë vlen edhe për veshjet, p.sh. për veshjet e klubeve sportive, ku numra të ndryshëm janë shtypur në këmisha ose pantallona të shkurtra.

Printer i ri Vëllai DTXpro Bulk, me të cilin ne kemi zgjeruar parkun tonë të makinave, është një model fleksibël dhe jashtëzakonisht i zhdërvjellët. Falë saj, ju mund të zgjeroni magazinën tuaj me produkte të personalizuara si p.sh. T-këmisha për secilin me emrin e tij, titullin e punës, çanta reklamashdhe madje edhe këpucë me veprat tuaja artistike shkallë masive si dhe seri te kufizuara.

Ne shpesh pyesim veten rreth një dhuratë unike për të dashurit me rastin e Krishtlindjeve, Pashkëve, Ditës së Nënës ose ditëlindjes. Ne duam që dhurata jonë të dalë në pah dhe të qëndrojë për një kohë të gjatë
për ta realizuar, ia vlen të mendosh për një dhuratë të personalizuar, shpesh ato praktike jo vetëm që zgjojnë kujtime të këndshme, por shërbejnë edhe për një kohë të gjatë.

Shtypja DTG në veshje

Shtypja DTG nuk kërkon përgatitje të projektit që është një nga avantazhet kryesore të tij (siç është rasti me shtypjen në ekran ose qëndisjet në kompjuter). Possibleshtë e mundur të shtypni grafikë ose mbishkrime nga vetëm një copë, gjithashtu shtypja e një fotoje është reale dhe veçanërisht e popullarizuar në rastin e dhuratave, por është e rëndësishme që fotografia të jetë në rezolucionin më të lartë. Printimi DTG zgjidhet me padurim nga agjencitë reklamuese sepse karakterizohet nga kosto e ulët dhe qëndrueshmëri, gjë që është veçanërisht e rëndësishme kur organizoni veshje ose tekstile për ngjarje të ndryshme ose si çmime për gara.

ne ju ftojmë të kontveproj me shërbimin tonë dyqankush do të jetë i lumtur t'u përgjigjet pyetjeve tuaja dhe të sigurojë një vlerësim falas të shënjimit.