Mbulesa frigoriferike

pantallona të gjera frigorifer është veshje e dedikuar për të punuar në kushte kur temperatura bie në -40 gradë C. Këto janë produkte me cilësi të lartë, të qepura me shumë kujdes, të cilat tashmë janë provuar në shumë kompani. Të vlerësuar për funksionalitetin e tyre, ato zgjidhen nga klientë nga vende të ndryshme. Shpesh blihet në kombinim me këpucë dhe doreza. Ne gjithashtu rekomandojmë mbathje termoaktivee cila do të plotësojë në mënyrë të përsosur mbrojtjen e trupit kundër temperaturave të ulëta.

Frigorifer dhe ngrirës i përgjithshëm

Kominoshe për dyqane të ftohta Coldstore CS-12

Kominoshe frigoriferike profesionale me çertifikata

Në pm.com.pl, ne ofrojmë kominoshe frigoriferike dhe frigoriferësh profesionale, të cilat dallohen nga funksionaliteti dhe dizajni bashkëkohor. Modeli më i popullarizuar është Dyqani i Ftohtë CS-12 duke siguruar siguri dhe komoditet në punë me sigurinë më të lartë të mundshme.

Rroba banje me një copë ka vija reflektuese për një shikim më të mirë.

Ky model ka zinxhirë në këmbë dhe gjysmë doreza në modele. Kostumi mban certifikatëFalë së cilës mund të përdoret në vendet ku temperatura arrin -40 gradë Celsius, duke mbrojtur nga kontakti dhe ftohja e konvekcionit. Modeli Coldstore CS-12 përbëhet nga një pëlhurë e jashtme poliesteri që mund të marrë frymë me vetitë që i heqin njollat ​​dhe ujin. Nga seria COLDSTROE, ne gjithashtu ofrojmë xhaketën COLDSTORE CS10 dhe pantallonat COLDSTORE CS11.

Kominoshe për ngrirje dhe frigorifer me reflektorë që mbrojnë deri në -83,3 ° C

Mbulesë mbrojtëse për ngrirje ose dyqane të ftohtë Mbrojtje HI-GLO 40 deri në -83,3 ° C

Asortiment profesional për ndërmarrjet profesionale

Modelet që ne ofrojmë kanë përshkrime të hollësishme. Për më tepër, në modelin Hi-Glo 40, ne kemi ofruar një certifikatë që konfirmon pajtueshmërinë me standardin UNE-EN 342: 2004 / AC: 2008. Modeli i përmendur ka 340 g izolim termik, materiali i jashtëm është najloni, dhe pjesa e brendshme është bërë prej poliesteri, ndërsa jaka përmban 280 g poliester me lesh. Klientët mund të kontrollojnë se nga janë prodhuar produktet, për cilat temperatura është menduar dhe çfarë peshe ka produkti. Kostumet janë projektuar në mënyrë që ato të mund të përdoren për disa vjet dhe të mos pengojnë lëvizjet në punë sa më shumë që të jetë e mundur.

Nëse keni dyshime, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë të shërbimit ndaj klientit, i cili do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni veshjen e duhur për frigoriferin dhe dyqanin e ftohtë. Ne gjithashtu ofrojmë xhaketa, pantallona, ​​këpucë, doreza.