Doreza frigoriferike

Doreza frigoriferike

Dorezat e ngrirjes janë një pjesë shumë e rëndësishme e pajisjeve për punëtorët e dyqaneve të ftohta. Duart shpesh janë të ekspozuara ndaj kontaktit të drejtpërdrejtë me mallra dhe pajisje. Ata shpesh janë subjekt i ngrirjes për shkak të sipërfaqeve të ekspozuara dhe veprimit të temperaturave të ulëta, era shpesh ndodh me lagështi të lartë. Ngrirja zakonisht fillon me skuqjen e lëkurës, sepse qarkullimi i gjakut përshpejtohet për të ngrohur pjesët e ftohura. Simptomat e radhës janë dhimbja, kruajtja dhe ndjenja e ënjtjes së duarve. Shkalla e ngrirjes varet nga koha dhe kushtet,
në të cilën lëkura ishte e ekspozuar ndaj efekteve negative të temperaturës së ulët. Dorezat janë mbrojtja perfekte ndaj temperaturave të ulëta, dhe ju lejojnë të kryeni lirisht detyrat tuaja. Doreza frigorifer Produktet me cilësi të lartë ju lejojnë të mbroni duart tuaja nga ngrirja, e cila është arsyeja pse dyqani ynë ofron vetëm produkte me cilësi të lartë nga prodhuesit e rekomanduar.

Doreza në dyqanet e ftohta për ngrirje dhe dyqane të ftohtë

Doreza POLAR RANGE COLDSTORE doreza për ngrirje dhe ruajtje të ftohtë

Dorashka Gold Freeze XTREME COLDSTORE

Doreza për ngrirje dhe dhoma të ftohta TG2 XTREME COLDSTORE dorashka

Një përzgjedhje e gjerë e dorezave profesionale i bën klientët të gatshëm të blejnë produkte jo vetëm doreza, por edhe të gjithë gamën e veshjeve për ngrirjet dhe dyqanet e ftohta, duke zgjedhur nga pantallona, xhaketa ose këpucë. Dorezat termike Fleece Drivers është një produkt që plotëson standardet EN388. Dorezat portokalli TG1 Pro Coldstore janë një produkt me një rreshtim Thinsulate. Modeli i dorezave Arctic Gold Coldstore ose dorezave Eisbaer Freezer që plotësojnë kërkesat e EN 511 / EN 388 - këto janë produkte të zgjedhura nga oferta jonë. Të gjitha llojet e dorezave janë përshkruar në detaje për ta bërë zgjedhjen sa më të lehtë.

Doreza frigoriferike

Fleece Drivers doreza termike

Çmime tërheqëse dhe cilësi të lartë

Kompania jonë furnizon impiante të përpunimit, depo, dyqane të ftohta, kompani logjistike dhe kjo është ajo që gjeneron porosi të mëdha produktet Falë kësaj, ne ishim në gjendje të përpunonim zbritje tërheqëse te prodhuesit tanë, duke rezultuar në çmime konkurruese për klientët. Për më tepër cilësi të lartë e produkteve bën që shumë klientë të kënaqur të na kthehen, dhe kjo na lejon të mbajmë çmimet e blerjes nga kontraktorët tanë në një nivel të ulët.

Për shumicën e veshjeve dhe tekstileve, ne mund të shënojmë me çdo grafikë, ne bëjmë një logo duke përdorur metodën qëndisje kompjuteri lub shtypje në ekran. Ne kemi parkun tonë makinerik, i cili na lejon të ndjekim procesin e shënjimit në çdo fazë.

Doreza për ngrirje dhe dhoma të ftohta TG1 PRO COLDSTORE