Xhaketa frigoriferike

Xhaketa frigoriferike të çertifikuara

Pajisjet e punonjësve në xhaketa frigoriferike me cilësi të lartë, të sigurt, të përkushtuar për të punuar në temperatura të ulëta janë një çështje shumë e rëndësishme për punëdhënësit. Zgjedhja e modelit të duhur është mjaft sfidëveçanërisht nëse produkte të tilla nuk porositen shpesh.

Në dyqanin tonë, ne ofrojmë modele me cilësi më të mirë nga prodhues të besueshëm të përfshirë në prodhimin e veshjeve të specializuara.

Xhaketa frigoriferësh reflektive me mbrojtje deri në -64,2 ° C

Xhaketë Hi-Glo 25 Coldstore, mbrojtje deri në -64,2 ° C

xhaketa frigorifer Këto janë modele të disponueshme në variante të ndryshme, ajo që i dallon ata nga njëri-tjetri është modeli, çmimi dhe qëllimi. Për shkak të qëllimit specifik të qepjes së tyre, u përdorën materiale me cilësi shumë të mirë dhe u përdorën përfundime precize.

E gjithë kjo për të mbrojtur fort punonjësin dhe për të shërbyer për shumë vite. Një nga modelet më të njohura është xhaketa Hi-Glo 25 Coldstore që ofron mbrojtje deri në -64,2 ° C (në foto), e pajisur me një sistem modern, me 5 shtresa, i krijuar për të bllokuar shumë shtresa ajri.

Xhaketa e përmendur plotëson standardin EN342, e cila bën të mundur përdorimin e saj në depo me temperatura deri në -64,2 ° C. Sidoqoftë, modeli i xhaketës që ne ofrojmë, i cili mbron më shumë, mbron në kushte pune deri në -83,3 ° C për 1 orë me aktivitet të mesëm, dhe poshtë në -44,01 ° C për 8 orë me aktivitet të mesëm.

Këto vlera vlejnë nëse xhaketa dhe pantallonat Hi-Glo 40 dungarees vishen së bashku.

Xhaketë dyqanesh të ftohta për ngrirje dhe dhoma të ftohta, mbrojtje e izoluar e shitoreve deri në -25 gradë C.

Xhaketë frigoriferike Coldstore CS-10, mbrojtje deri në -25 gradë C.

Siguri adekuate

Prodhuesit tanë u përqendruan në cilësinë më të mirë dhe përfundimin e saktë. Veshjet në përputhje me standardin EN 342 sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj temperaturave shumë të ulëta. Funksionimi në një mjedis të ftohtë karakterizohet nga një temperaturë e barabartë ose më e ulët se -5. Shtë e rëndësishme të mos i lini rrobat të lagen - lagështia ose përmbytja mund të kenë një pasojë të pakëndshme.

Xhaketat e ngrirjes të disponueshme në madhësi të ndryshme do të thotë që ju mund të gjeni lehtësisht rroba që ju përshtaten në mënyrë të përkryer. Blerja e veshjeve solide është një investim fitimprurës. Duke ndjekur rekomandimet e prodhuesit, ai do t'i shërbejë qëllimit për shumë vite, siç konfirmohet nga pronarët e ndërmarrjeve të mëdha dhe vetë përdoruesit.