pantallona të gjera

Kominoshe Ato përdoren në shumë industri, shumëllojshmëria e tyre i bën ata të përshtatshëm për pozicione të ndryshme, si atje ku rekomandohen komplete të disponueshme dhe ato plastike.

Padia mund të përdoret në vend të tyre sweatshirts i pantallona. Falë saj, ju mund të mbroni të gjithë sipërfaqen e trupit dhe veshjet private kundër substancave të dëmshme dhe papastërtive.

Për lehtësi dhe rehati, shumë prodhues përdorin zgjidhje shtesë, të tilla si elemente që mbështesin kostumin në duar, duke parandaluar rrëshqitjen e tij.

Ne ju ofrojmë në ofertën tonë kominoshe të izoluara, si dhe versione të holla verore dhe  kostume mbrojtëse të specializuara.

Cilësia e lartë e materialeve garanton një jetë të gjatë shërbimi të kostumeve, si dhe qarkullim adekuat të ajrit, i cili parandalon djersitjen e tepërt.

Arsyeja kryesore kostume pune është mbrojtja e veshjeve nga dëmtimi ose njollat, ndërsa qëllimi i veshjeve mbrojtëse mbron nga kimikatet ose zjarri.

Ne jemi distributor i kominosheve të markave 3M, Dupont, Leber & Hollman, Reis dhe Rrëshirë. Disa grupe janë pasuruar me xhepa në gjunjë që lejojnë instalimin e jastëkëve të gjurit për punë të gjatë gjatë gjunjëzimit. Kominoshe janë bërë me qepje të përforcuara në zonat më të ndjeshme.

Kominoshe verore

Për shkak të ndryshimeve në temperaturat e funksionimit, ne ofrojmë kominoshe punetë cilat ishin bërë nga materiale të ajrosura që lejojnë lirinë e lëvizjes, duke kufizuar djersitjen e fortë gjatë punës fizike. Veshjet e tilla janë perfekte për punë në punëtori makinash, montues, hidraulikë dhe të tjerë - kudo që ekziston një rrezik i lartë i ndotjes me substanca që janë të vështira për tu larë.

pantallona të gjerapantallona të gjera

Në seksionin e kostumeve verore, ka edhe versione të papërshkueshme nga pluhuri, ato mund të plotësohen me të maska ose me helmetë. Kominoshe mbrojtëse janë bërë prej tekstileve me cilësi të lartë që sigurojnë përdorim afatgjatë. Për cilësi më të mirë, disa modele kanë tege të përforcuara për tu mbrojtur nga grisjet dhe gërvishtjet. Kemi edhe modele me xhepa të telefonit të qepur.

Kominoshe dimri

Kominoshe për punë dimërore janë një alternativë ndaj veshjeve klasike të punës të përbërë nga pantallona dhe pëlhura. Avantazhi i tyre është versioni që mbron nga papastërtitë midis shtresave individuale. Falë përdorimit të një përzierje të përshtatshme të materialeve, nuk është shumë e trashë, dhe kjo lejon lirinë e lëvizjes. Kominoshet dimërore në ofertën tonë janë bërë nga kompania Reis.

pantallona të gjerapantallona të gjera

Jumpsuit i izoluar është bërë prej pambuku me një përzierje poliesteri, i cili gjithashtu përfshin rreshtimin. Pjesa e pasme është pasuruar me një gomë të veçantë për liri më të mirë të lëvizjes. Këto modele janë më të përshtatshme për saldatorët, ndërtuesit e rrugëve, montuesit dhe punëtorët e ndërtimit. Kominoshe për punë janë të pajisura me xhepa që ju lejojnë të ruani një telefon ose sende të vogla. Vizatimet në bel dhe mëngë parandalojnë tërheqjen gjatë lëvizjes. Disa modele gjithashtu kanë xhepa për jastëkët për të zvogëluar presionin kur punoni në gjunjë.

Kominoshe të bëra prej jo të endura dhe plastike

Kostume të specializuara mbrojtëse nga kompani të tilla si 3M ose Dupont janë krijuar për të mbrojtur nga faktorët e dëmshëm. Kostumet e ofruara i kushtohen min. piktorë, gjuetarë si dhe njerëz që merren me kimikate të forta. Për më tepër, për siguri, kostumet e zgjedhura janë në dispozicion me ngjyra paralajmëruese. Ato janë të dizajnuara për njerëzit që punojnë në hapësira publike, kushte të vështira të motit ose gjatë natës.

Kostumet e specializuara mbrojtëse plotësojnë standardet e kërkuara të vendosura nga Bashkimi Evropian për kostumet mbrojtëse. Kominoshet kushtuar kushteve të vështira të punës mbrojnë nga substancat kimike, materialet radioaktive, pluhuri dhe grimcat radioaktive. Pajisjet shtesë me zinxhirë e bëjnë më të lehtë vendosjen e veshjes.

Gama e plotë e modeleve mund të blihet si në dyqanin tonë online www.pm.com.pl ose në dyqanin tonë në Allegro "PRODHUESI-BHP".