Veshje mbrojtëse (grupe)

Veshje mbrojtese janë krijuar për të siguruar sigurinë gjatë punës. Ato janë gjithashtu një kërkesë e rregulloreve shëndetësore dhe të sigurisë. Përdorimi i materialeve për të bërë një koleksion të tillë kërkon pëlhura të specializuara për shkak të kushteve të tyre specifike të përdorimit.

Në ofertën e dyqanit tonë, si pjesë e veshjeve mbrojtëse, mund të blini maska ​​mbrojtëse, helmeta, veshje anti-provë (për njerëzit që punojnë me kimikate të forta) dhe rroba për prerësit e drurit (pantallona dhe maska).

Veshje mbrojtese

Falë përdorimit të materialeve me cilësi të lartë, veshjet mbrojtëse janë rezistente ndaj dëmtimeve, efekteve të dëmshme të faktorëve që lidhen me punën e kryer dhe gjithashtu janë shumë rezistente ndaj pastrimit ose larjes së shpeshtë. Kostumet mbrojtëse janë bërë nga materiale të përshtatura për përdorimin e tyre të synuar, të gjitha për të garantuar sigurinë e përdoruesit. Mundësia e gjerë e rregullimit të rrobave siguron që ato të jenë të përshtatshme për shumë lloje figurash dhe për njerëz me gjatësi të ndryshme.

Veshje mbrojtese për mbrojtjen dhe komoditetin e punës

Rrobat e bëra nga pëlhura PVC (mbrojtëse ndaj acidit) janë rezistente ndaj kimikateve. Ajo është menduar për t'u përdorur në zonat ku ekziston rreziku i kontaktit me substanca të tilla si acide, baza dhe hidroksid. Veshja mbrojtëse e ofruar në dyqanin tonë plotëson kërkesat e EN13688, EN14605. Në veshje mbrojtëse, ne gjithashtu ofrojmë rroba për sharrë elektrike me sharrë për të mbrojtur nga dëmtimet e sharrës së sharrës (pantallona). Veshja e përbërë nga një xhaketë dhe pantallona ka detaje të shumta për të ruajtur standardet më të larta të sigurisë. Seti rekomandohet për prerësit e drurit ose operatorët e sharrave me zinxhir - plotëson kërkesat e EN13688 dhe EN381-5 (klasa 2 (pantallona)).

Veshje mbrojtese

Asortimenti ynë përbëhet nga veshje moderne mbrojtëse personale të bëra nga pambuku të peshës së rëndë me një përzierje të materialeve sintetike. Specifikimi i punës në shumë profesione dhe kushtet e performancës së tyre do të thotë që modelet që ne ofrojmë të marrin parasysh këto kërkesa, duke rregulluar parametrat në nevojat individuale të profesioneve të zgjedhura.

Veshja mbrojtëse speciale është bërë nga elementë të shumtë që lehtësojnë përdorimin e tyre. Për rehati, ato janë të pajisura me xhepa të bollshëm, zinxhirë për të lehtësuar vendosjen e pantallonave, dhe qepje të përforcuara për të mbrojtur nga faktorët mekanikë, kimikë dhe të motit.

Para se të bëni një blerje nga tonë dyqan ne rekomandojmë të na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë e produkteve me prodhuesin tonë. Punonjësit tanë janë në dispozicionin tuaj për këshilla për zgjedhjen e veshjeve.