T-shirts / mëngë

T-shirts / mëngë është një zgjedhje e gjerë bluza me cilësi të lartë E përsosur për përdorim të përditshëm, si për stafin ashtu edhe për veshjet reklamuese.

Një larmi e madhe e produkteve ju lejon të përshtatni blerjen me nevojat tuaja në kategoritë premium dhe standarde. Bluzat janë në dispozicion në dizajne, stile dhe ngjyra të ndryshme, me krahë të shkurtër dhe të gjatë. Përveç bluzave / polove tradicionale, ne ofrojmë bluza paralajmëruese me elemente reflektuese.

Cilësia e lartë e bluzave siguron që cilësia e tyre të ruhet pas larjes së përsëritur, dhe pesha e tyre optimale siguron që ata të mbajnë formën e tyre origjinale për një kohë të gjatë.

Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet koleksionit të bluzave të bazuara në teknologji AKTIV-I thatëi cili funksionon shumë mirë në kushte me rrezik të lartë djersitjeje. Rroba të tilla mund të përdoren jo vetëm brenda, por edhe jashtë ndërtesave, në varësi të nevojave.

Bluza / polo - çdo ditë kkomoditetin e përdorimit

T-shirts / mëngë të qepura me vëmendje në detaje. Rafinimi estetik në detaje e bën atë një produkt që do të funksionojë në shumë industri dhe me rritjen e aktivitetit fizik. Ato përbëjnë një grup parametrash idealë operacionalë. Çmimet konkurruese dhe një përzgjedhje e gjerë janë veçanërisht të rëndësishme kur blini veshje pune për të gjithë ekuipazhin.

Bluzat e bëra nga pëlhura fleksibile dhe të buta në prekje japin një ndjenjë rehatie gjatë përdorimit të tyre. Falë vetive të tyre, ato përshtaten me trupin, ndërsa sigurojnë lirinë e lëvizjes. Materialet që marrin frymë minimizojnë rrezikun e djersitjes së tepruar, e cila është veçanërisht e rëndësishme në temperatura të larta.

Bluza

Në dispozicion në tonë dyqan Bluzat / polot vlerësohen për modelin e tyre universal, të përjetshëm.

Ata janë shumë të popullarizuar bluza me cilësi premiumqë nuk kanë qepje anësore.

Pëlhura me cilësi të lartë do të përballojë edhe përdorimin më intensiv. Vlen të përmendet se imazhi i stafit ndikon në perceptimin e markës. Forshtë për këtë arsye që një investim në veshje me cilësi të lartë është i rëndësishëm për të ruajtur një prani të patëmetë pas shumë javësh përdorimi. Falë çmimit konkurrues, marrja e rrobave për ekuipazhin nuk do të jetë një barrë e madhe financiare.

Bluza paralajmëruese

Bluza punëtore shenja paralajmëruese janë produkte që plotësojnë të gjitha standardet aktuale të zbatueshme për të ruajtur rregullat e sigurisë. Ato përmirësojnë shikimin jo vetëm brenda ndërtesës, por edhe jashtë. Oferta jonë përfshin vetëm modele me cilësi më të lartë nga prodhues me reputacion. Ato vijnë në disa variante të ndryshme, gjë që e bën të lehtë zgjedhjen e diçkaje të përshtatshme.

Përparësia e madhe është fakti që vetitë mbeten edhe pas shumë larjesh. Bluza paralajmëruese të bëra nga materiale të çertifikuara që nuk irritojnë lëkurën ose shkaktojnë efekte negative. Falë peshës së ulët, nuk do të jetë barrë në kushtet e temperaturës së lartë. Ato janë të përshtatshme për të dy gjinitë.

BluzaBluza

Bluza për çdo sezon

Bluzat me mëngë të gjata të ofruara mund të jenë një plotësim perfekt i një veshjeje të plotë për punonjësit. Modelet e disponueshme janë përfunduar me vëmendje të të gjitha detajeve, të cilat do të kënaqin edhe klientët më të kërkuar. Shiritat përforcues ndihmojnë për të mbajtur formën e duhur dhe për të zvogëluar rrezikun e copëtimit të pëlhurës. Materialet e çertifikuara madje janë të ndjeshme ndaj lëkurës së ndjeshme.

Dizajn individual

Të gjitha modelet janë ideale për qëndisje kompjuteri. Bluzat / Polówki me logon tuaj kërkojnë një dizajn individual që do të përshtatet plotësisht me preferencat e klientit. Ekzekutimi i porosisë fillon vetëm pas miratimit të plotë të klientit.

Ndërsa punojmë, ne përdorim të përparuar makineritë në parkun tonë makinerik. Si rezultat, ajo përkthehet në saktësi të jashtëzakonshme të mjeshtërisë - edhe detajet më të vogla do të rafinohen në mënyrë të përsosur.

Gama e plotë e modeleve mund të blihet si në dyqanin tonë online www.pm.com.pl ose në dyqanin tonë në Allegro "PRODHUESI-BHP".