Këpucë frigoriferike

Këpucë ngrirëse për kushte ekstreme

Në departament veshje për ngrirje dhe dyqane të ftohtë ekziston një kategori këpucësh frigorifer. NË kategoria e këpucëve ne gjithashtu ofrojmë çorape termike të izoluara të dizajnuara për të punuar në temperatura të ulëta. Këpucët e forta, shtresat e përforcuara dhe ngjitja shtesë janë një garanci e sigurisë dhe komoditetit. Këpucët jo vetëm që kanë tipare të përshtatura për të punuar në ngrirje dhe dhoma të ftohta, por gjithashtu duken moderne.

Këpucë frigoriferike

Çizmet e dyqanit të ftohtë BERING BIS

Cilësi e lartë për rehati dhe siguri

Këmbët janë një nga pjesët e trupit që janë më të prirur për t’u ftohur, prandaj është kaq e rëndësishme për t'i mbrojtur ato si duhet për të gjithë ata që punojnë për shumë orë çdo ditë në dhomat ku temperaturat bien në -45 gradë Celsius.

Përveç komoditetit dhe komoditetit, madhësisë së zgjedhur në mënyrë të përshtatshme, këpucët duhet të sigurojnë mbrojtje efektive kundër acar. Me këtë në mendje, ne u siguruam që modele të ndryshme të shfaqeshin në ofertë.

Oferta përfshin këpucë frigoriferike të papërshkueshme nga uji, të bëra prej lëkure lëkure, si p.sh. Çizme të izoluara BCW, këpucë të izoluara BCU. Ne gjithashtu kemi çizme të papërshkueshme nga uji në dyqan të ftohtë BERGIN BIS bërë nga një përzierje e PU rezistente ndaj temperaturave të ulëta deri në - 30 gradë. Modelet më të shtrenjta janë këpucët Rockfall.

Këpucë Rockfall Alaska Coldstore ato sigurojnë mbrojtje nga rëniet deri në -40 gradë, ato janë bërë prej lëkure kokërr me cilësi të lartë, e cila është e ajrosur dhe e papërshkueshme nga uji. Për më tepër, ata kanë një taban termik Thinsulate® B600, i cili siguron izolimin më të lartë termik dhe lirinë e veshjes.

Produktet Rockfall janë në dispozicion për të porositur brenda 7 ditëve të punës, pasi ato transportohen nga depoja jonë në Angli.

Këpucë frigoriferike dhe dyqane të ftohtë-mbrojtje prej 40 ° C

ROCKFALL Mbrojtja e mbathjeve të dyqaneve të ftohta Alaska COLDSTORE deri në -40 ° C

Përveç këpucëve të dobishme për punë, ne gjithashtu ofrojmë çorape të izoluara, të bëra prej leshi, najloni ose pëlhure termike të thurur, në varësi të modelit. Disponueshmëria e gjerë e madhësive ju lejon të zgjidhni produktin për gra dhe burra.

Oferta e veshjeve të dyqaneve të ftohta përfshin produkte për kompletin e plotë të veshjeve për punonjësin. Ka edhe skeda në dyqan pantallona, xhaketa, doreza i pantallona të gjera për frigoriferët dhe ngrirjet.