Pantallona frigoriferike

Pantallona frigoriferike për detyra të veçanta

Veshje të ngrirjes dhe dyqaneve të ftohta pm.com.pl është një përzgjedhje e gjerë veshjesh që është e përsosur për kushte të vështira. Një shumëllojshmëri e provuar e bërë nga materialet më të mira e bën punën në temperatura të ulëta të sigurt dhe komode në baza ditore. Pantallona frigorifer është një nga elementet e veshjeve të specializuara për të punuar në kushte të vështira të punës.

Pranë xhaketave dhe çizme të ftohta është pjesa më e rëndësishme e pajisjeve të punonjësit. Në faqen tonë të dyqaneve, veshjet e dyqaneve të ftohta janë kategorizuar me kujdes për kërkim më të shpejtë dhe më të lehtë.

Pantallona të ngrirjes dhe dyqaneve të ftohta

Dungarees të izoluara për mbrojtje nga i ftohti deri në -45 ° C

Përzgjedhja e larmishme

Pantallona frigoriferike janë në dispozicion në madhësi nga S në 3XL, dhe modelet e tyre universale janë të përshtatshme për gratë dhe burrat. Dungarees janë veshja e zgjedhur për të mbajtur më shumë trup të ngrohtë ndërsa lejojnë lirinë e lëvizjes.

Prodhuesi ofroi variante të ndryshme ngjyrash (p.sh. blu, jeshile, blu) dhe modele me modele të vogla në formën e vija me ngjyra. Çmimi konkurrues është zgjidhja e duhur për njerëzit që kërkojnë zgjidhje ekonomike, dhe kur blini një sasi më të madhe, është e mundur të jepni një zbritje shtesë.

Pantallona frigorifer, frigorifer me reflektor

Hi-Glo 25 pantallona të ftohta, mbrojtje deri në -64 ° C

Pantallonat e dyqaneve të ftohta - një zgjedhje e sigurt

Pantallona për dhoma të ftohta dhe ngrirje të bëra nga materiale të zgjedhura në mënyrë të përshtatshme si pambuku ose poliesteri, për tu mbrojtur nga të ftohtit edhe në -64 gradë C. Modelet e ofruara kanë butona, xhepa, pelena të rregullueshme për një rehati më të madhe. Pantallonat kanë certifikata konformiteti që konfirmojnë përshtatjen e tyre për të punuar në temperatura të ulëta.

Për më tepër, nëse doni të personalizoni rrobat tuaja, lehtë mund të porosisni një shumëllojshmëri nga qëndisje kompjuterike lub shtypjen në ekran me grafinë tuaj, emrin e kompanisë, emrin ose pozicionin. Isshtë një zgjidhje perfekte për ata që duan të krijojnë një imazh koherent të korporatës.

Ne kemi park makinash vetanakekjo na lejon të kontrollojmë shënimin në çdo fazë të projektit dhe të reagojmë menjëherë në rast të ndonjë modifikimi. Ekipi ynë me përvojë do të ndihmojë në zgjedhjen e produkteve dhe do të sigurojë një vlerësim falas të shënjimit.

qëndisje kompjuteri