Peshqir / rrobat e banjës

Peshqirë dhe bathrobes reklamat janë një medium ideal reklamimi. Cilësia e duhur tekstilet, logot e qëndrueshme dhe elegante mund të jenë vitrina perfekte e kompanisë. Më shpesh të gjetur në hotele, qendra rekreative, SPA, shtëpi konviktesh dhe shumë vende të tjera, ato padyshim që rrisin prestigjin e kompanisë.

Tekstilet e klasit të lartë me shenjë do të plotësojnë kërkesat edhe të klientëve më të kërkuar. Në të njëjtën kohë, ata do të dallohen nga konkurrenca me qëndrueshmëri të rritur dhe ndjeshmëri të zvogëluar ndaj dëmtimit.

Tekstile hoteli dhe SPA me qëndisje

Këndshëm për të prekur materiale

Materialet nga të cilat bëhen peshqirët dhe bathrobes janë të butë në prekje dhe delikate edhe për lëkurën e ndjeshme. Falë komoditetit që ata u japin përdoruesve të saj, ato ndikojnë pozitivisht në perceptimin e ndërmarrjes.

Përveç kësaj, nëse mysafirët lejohen të blejnë një peshqir të tillë me etiketim, shansi i një vizite kthyese tek klienti rritet për shkak të mbajtjes së tij në kujtesën e markës kur përdorni një peshqir ose tekstile të tjera. Vegla të tilla praktike vlerësohen gjithmonë, dhe nga ana tjetër, ato ndërtojnë pozicionin e markës në treg.

Peshqir me mundësinë e një logo hoteli

Vlen t'i kushtohet vëmendje peshqirëve të bërë nga materiale të tharjes së shpejtë, të cilat zvogëlojnë rrezikun e lagështisë, dhe kështu - një erë e pakëndshme. Tekstilet në dyqanin tonë janë përshtatur për përdorim të shpeshtë dhe larje në temperatura të larta.

Një vitrinë praktike dhe efektive e kompanisë

Shenjat e bëra në hotel dhe tekstilet gastronomike duken shumë mbresëlënëse, duke tërhequr kështu vëmendjen e mjedisit përreth. Kjo është një mundësi unike për ata që presin një imazh tërheqës. Ne kemi parkun tonë makinerik të pajisur vetëm me pajisje të klasit të lartë.

Duke pasur këto mundësi në dispozicion, ne jemi në gjendje të marrim një efekt shënimi me përsosmëri të veçantë në çdo detaj. Ne ofrojmë metoda të ndryshme shenjat, përveç rekomanduar posaçërisht qëndisje kompjuterike për pëlhura më të trasha, ne gjithashtu bëjmë shtypjen e ekranit dhe lartësimin.

qëndisje kompjuteri

Peshqirë z qëndisje është gjithashtu një ide e shkëlqyeshme për dhuratë. Një dhuratë e tillë e personalizuar, elegante, por edhe praktike do të kënaqë çdo marrës. Zbukuruar me një model origjinal, logo do të lërë një kujtim të këndshëm për një kohë të gjatë.

Të gjithë përdorin peshqirë, ato janë thelbësore në jetën e përditshme, kështu që personi që i merr ato patjetër do t’i përdorë. Surpriseshtë një surprizë e madhe, pavarësisht nga sezoni ose rasti, mund të jetë një dhuratë për të afërmit, klientët ose kontraktorët.

Çdo kompani mund të përdorë gjithashtu peshqirë të tillë të etiketuar si çmime në konkurset në mediat sociale - është një nga format më efektive dhe me kosto konkurruese të reklamimit.

qëndisje kompjuteri

Qëndisje kompjuterike në tekstile