Kapele dhe helmeta

Hats dhe muskujt janë pjesë e pajisjeve BHP kërkohet në stacionet e punës rrezik i rritur. Ato janë mbrojtja e jetës dhe shëndetit.

Produktet në dispozicion në pm.com.pl dorëzohen nga prodhues me reputacion. Një gamë e gjerë ju lejon të zgjidhni me lehtësi diçka të përshtatshme për punën. Ne sigurohemi që rregullisht të pasurojmë ofertën tonë me produkte të reja.

Oferta jonë ne jemi zgjeruar me balaclava veçanërisht të dobishme në dimër, shalle oxhaku, kapele shefi, mburoja të fytyrës, kapakë rrjetë për industrinë ushqimore dhe të tjerët. Falë bashkëpunimit të vazhdueshëm me prodhuesit dhe një vëllimi të lartë të porosive, ne jemi në gjendje të ofrojmë çmime tërheqëse dhe një zgjedhje të gjerë, dhe ulje shtesë për klientët e rregullt.

                                                        Përkrenare sigurie, përkrenare sigurie

Helmetat për rehati dhe siguri

KASKI mund të përshtaten me nevojat tuaja pasi ato kanë elemente rregullimi që ju lejojnë t'i përshtatni ato me nevojat tuaja. Një fleksibilitet i tillë i helmetave përkthehet në rehati dhe siguri.

Helmetat e pajisura dobët, në momentin e një goditje, p.sh nga lart, lehtë mund të rrëshqasin poshtë, duke e ekspozuar kokën në dëmtime serioze. Ne ofrojmë shumë modele me ngjyra të ndryshme. Materialet nga të cilat bëhen helmetat janë rezistente ndaj ndikimit negativ të faktorëve të jashtëm dhe asnjë përbërje toksike nuk është përdorur për t'i bërë ato.

Kapakë mbrojtës për çdo sezon

Në dyqanin tonë, ne ofrojmë të bëra në mënyrë solide dhe të këndshme për tu veshur kapele mbrojtese në trashësi të ndryshme të përshtatshme për sezone të ndryshme. Në sezonin e pranverës dhe verës, ne rekomandojmë kapakë të lehta që mbrojnë në mënyrë efektive nga rrezet e diellit intensive.

Në dimër, veçanërisht në temperatura jashtëzakonisht të ulëta, kapelet e ngrohta që izolojnë në mënyrë efektive nxehtësinë e kokës janë perfekte. Ne i rekomandojmë ato më së miri për njerëzit që punojnë jashtë në kushte të vështira të motit. Kemi modele femrash dhe burrash për të zgjedhur, gjë që lehtëson zgjedhjen e produkteve.

Për ata që janë në kërkim të helmetave mbrojtëse të lehta që duken si një kapak me vizore, ne kemi një zgjedhje modelesh nga prodhuesit e JSP dhe REIS.
Kaq e lehtë helmeta sigurojnë mbrojtje themelore ndaj ndikimeve ndaj sendeve të forta. Në mes ekziston një insert i bërë nga HDPE ose ABS plastik me një sistem thithjeje të goditjes, i veshur gjithashtu me material për të rritur komoditetin.
Hats ato kanë vrima ventilimi, rripa rregullimi dhe xhepat e brendshëm ju lejojnë të hiqni ngurtësuesin, duke ju lejuar kështu të lani kapakun ose të kryeni shënjimin qëndisje kompjuterike.

Përkrenare e sigurisë së dritës, e përforcuar me qëndisje

Kapelë e izoluar me Reis