Veshje shiu

Veshje shiuqë ne ju ofrojmë në tonë dyqan ishte bërë me materiale të çertifikuara me cilësi të lartë që plotësojnë normat dhe standardet e rrepta. Shtë një nga llojet e veshjeve që është shumë i njohur në periudhën e vjeshtës dhe dimrit, pranë bluzave të ngrohta dhe xhupave të rehatshëm.

Veshje shiu të çertifikuara

Rrobat e shiut janë ndarë në disa kategori për të lehtësuar kërkimin. Asortimenti që ne ofrojmë mund të përdoret në shumë industri. Një përzgjedhje e madhe dhe çmime konkurruese sigurisht që do t'ju lejojnë të gjeni produktin e duhur.

Shih gjithashtu: Qëndisje kompjuterike - çfarë është?

Rroba shiu me reflektorë

Një gamë e gjerë modelesh për çdo sezon dhe industri

Rrobat e shiut janë rezistente ndaj ujit falë shtresave të veçanta të brendshme që janë krijuar për ta mbajtur përdoruesin të qetë dhe të rehatshëm.

Ne ofrojmë: grupe, pallto, xhaketa, pantallona, ​​ponço. Më të njohurat janë setet që lehtësojnë zgjedhjen duke liruar nevojën për të zgjedhur elementë individualë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë madhësish, si dhe veshje me madhësi universale.

sets

sets të bëra nga materiale fleksibël. Setet përbëhen, ndër të tjera nga dungarees dhe xhaketa. Ato sigurojnë mbrojtje të plotë nga lagështia - ajo ruhet në shtresat e jashtme, dhe elementë shtesë si xhepat me zinxhir ndihmojnë në mbrojtjen e sendeve të fshehura nga lagështia. Pajisjet e papërshkueshme nga shiu lejojnë rrjedhjen e lirë të ajrit, e cila është e nevojshme për të minimizuar rrezikun e djersitjes së tepruar.

Veshjet e shiut

Veshjet mushama sigurojnë mbrojtje të përsosur nga lagështia falë përdorimit të materialeve të klasit të lartë. Përdorimi i këtyre materialeve përkthehet në qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe rezistencë të lartë ndaj dëmtimit. Oferta përfshin shumë modele - nga të hollë për disa zloti në më të shtrenjtë dhe më të fortë me pranga, më rezistente ndaj deformimit.

Mushama e verdhe

xhaketa mushama është një departament me një gamë produktesh nga prodhuesit më të mirë për ata njerëz që përqendrohen në qëndrueshmëri dhe përdorim intensiv. Xhaketat plotësojnë standarde të shumta, disa modele janë të pajisura me elementë reflektues duke përmirësuar shikueshmërinë dhe sigurinë. Veçanërisht të dukshëm janë modelet fleksibël që sigurojnë komoditet të plotë në kushtet e aktivitetit të veçantë fizik.

Xhaketë shiu jeshile

Mbrojtja ndaj faktorëve të jashtëm

Veshje shiu pune, të cilat do të gjeni në dyqanin tonë, ofron një mbrojtje të madhe kundër shiut ose erës. Përparësia e tij e madhe është komoditeti i përdorimit, i cili nuk kufizon lirinë e lëvizjes. Madhësia e përshtatshme lejon lëvizje pa probleme gjatë punës ose aktivitetit tjetër. Vlen gjithashtu t'i kushtohet vëmendje qëndrueshmërisë optimale dhe rezistencës ndaj dëmtimit. Prodhimi i rrobave nga kompanitë e specializuara në zbatimin e kërkesave të specializuara të veshjeve të punës siguron rrjedhën e duhur të ajrit, duke ulur kështu rrezikun e djersitjes. Falë këtyre vetive, frekuenca e blerjes së rrobave të reja minimizohet.