RRETH NESH

Përvojë e kombinuar me profesionalizëm

Salla e qepjes P&M u krijua në 1995 në Rawa Mazowiecka. Nga 2003. ne ofrojmë shërbime të qepjes, prerjes, hekurosjes dhe etiketimit. Ne gjithashtu drejtojmë veshje me shumicë dhe reklama.

Stafi ynë shumë i kualifikuar krenohet me përvojë shumë vjeçare, ata janë të lumtur të ndihmojnë dhe këshillojnë në hartimin dhe zgjedhjen e teknikës më të mirë të shënimit - ne do të marrim çdo mënyrë!

P & M

qepje

Ne kemi një park të gjerë makinash, modern dhe të pajisur mirë, në të cilin ka:

Makina bllokimi me transport fundor - makina automatike

Makinat e kyçit me transport të poshtëm dhe të sipërm me një goditje të madhe - makina automatike

Flat dy gjilpëra

Zinxhir me dy gjilpëra

Renderki

Mbivendosje të temave 3, 4 dhe 5

Lidhësa

Paskarka

Makinë gome me 4 gjilpëra dhe 12 gjilpëra me mundësinë e qepjes në trim

i verbër

Qepje butoni

Makinë butoni

Grusht rrobash

Nappers pneumatike

Tabelat e hekurosjes me gjeneratorë me avull

Tabela e dhomës së prerjes me prestar 8,5 m me një thikë vertikale dhe një thikë bande

Ne kujdesemi për cilësinë më të lartë të produkteve tona

Dhoma jonë e qepjes siguron që produktet që prodhojmë janë bërë nga pëlhura më të larta me cilësi më të shkëlqyera funksionale dhe teknologji më të përparuara të ngjyrosjes dhe përfundimit. Ne jemi në gjendje të takojmë kontraktorët më të kërkuar përmes përdorimit efektiv të pajisjeve në dispozicionin tonë. Ne kemi përvojë të gjerë në qepje, prerje dhe dizajnim për agjensitë e reklamave dhe markave të famshme.

Konsumatori është më i rëndësishmi për ne

Konsumatorët e kënaqur janë përparësia jonë. Rekomandimet e tyre pozitive na inkurajojnë që vazhdimisht të zhvillojmë dhe të ruajmë cilësinë e lartë të shërbimeve tona.

Rroba pune dhe reklamimi

Ne kemi një gamë të gjerë të produkteve - mbi 6000 produkte, veshje pune dhe rroba reklamimi nga prodhuesit e njohur me çmime shumë tërheqëse. Këto janë, ndër të tjera, xhupa xhupash, kapele, jelekë, këmisha, gëzofi, këmisha me mëngë, bluza, rroba pune, rroba të specializuara, rroba mjekësore, për dyqane të ftohta dhe ngrira, dhe një gamë të gjerë të mbathjeve.

veshje
punës

  • pantallona
  • Veshje mbrojtëse (grupe)
  • xhaketa
  • sweatshirts
  • pantallona të gjera
  • kalata
  • Jelekët dhe majat e rezervuarit
  • Veshje shiu
  • T-shirts / mëngë
  • Shirts
  • të brendshme
  • të brendshme
  • Aksesorë rrobash
  • Kapele dhe helmeta

veshje
reklamat

  • Shirts
  • Këmisha me mëngë
  • sweatshirts
  • qeth
  • Shirts
  • Xhaketa / jelekë
  • Pantallona / pantallona të shkurtra
  • Hats
  • Peshqir / rrobat e banjës
  • çanta
  • Veshje me shikueshmëri të lartë

veshje
te dyqani i ftohtë

  • Pantallona frigoriferike
  • Mbulesa frigoriferike
  • Doreza frigoriferike
  • Këpucë frigoriferike
  • Xhaketa frigoriferike

Qëndisje kompjuter / qëndisje rrobash

Prodhimi i llojeve të ndryshme të veshjeve - përfshirë veshjen e specializuar - është vetëm një pjesë e ofertës sonë të gjerë. Si pjesë e bashkëpunimit, klientët tanë marrin gjithashtu mundësinë e përdorimit të shumë shërbimeve shtesë. Ne gjithashtu operojmë në mënyrë dinamike si një punëtori e qëndisjes, e cila është një nga arsyet tona më të mëdha për të qenë krenarë.

Qëndisja e kompjuterit është një mënyrë e shkëlqyer me cilësi, elegante dhe të qëndrueshme për të shënuar rrobat. Duke përdorur lehtësira teknike të specializuara, ne jemi në gjendje të bëjmë ndonjë model, madje edhe shumë të saktë, të çdo madhësie në rroba të çdo madhësie. Veshja e qëndisjes është një proces që kërkon saktësi të jashtëzakonshme, por efekti estetik ia vlen plotësisht çmimit dhe përpjekjes sonë të mbështetur nga teknologjia profesionale.

Ne bëjmë aplikacione të qëndisjes në praktikisht të gjitha llojet e veshjeve (këmisha me mëngë, bluza, rroba pune, platforma, lidhëse, shalle), dhe falë një shtojcë speciale, ne gjithashtu ofrojmë shërbime të qëndisjes në kapele - do të jemi të lumtur të ndajmë projektet tona të mëparshme.

Ne gjithashtu nuk jemi të kufizuar nga lloji i veshjeve - fabrika jonë ka një dhomë profesionale të qepjes dhe prerjes, kështu që ne kemi një kontroll të plotë mbi cilësinë e asaj që përgatisim për ju. Mundësitë e ofruara nga dyqani i qëndisjeve të kompjuterave janë një avantazh i madh për një kompani që shërben në tregun polak të veshjeve të punës dhe reklamave.

Qëndisja e kompjuterave porositet nga kompani të ndryshme - për disa ato do të shërbejnë si imazh, për të tjerët - një promovim. Sidoqoftë, qëndisja e rrobave, para së gjithash, është një garanci e qëndrueshmërisë dhe një zgjidhje elegante që sugjeron mjeshtëri me cilësi të lartë.

Nuk ka urdhra shumë të mëdhenj ose shumë të komplikuar për ekipin tonë - projektet tona të mëparshme tregojnë se pavarësisht projektit, ne jemi në gjendje të kryejmë punën tonë në mënyrë të besueshme dhe në kohë. Ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë një përmbushje të shpejtë të porosisë - kapaciteti ynë i përditshëm është deri në 3000 qëndisje!

Kompanitë që na besuan

Shtypja e ekranit / printimet në veshje

Shtypja e ekranit është një nga shërbimet që ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë. Shtë një metodë e zgjedhur shpesh për të shënuar rrobat. Ndërsa është më e lehtë të bluzat e ekranit të mëndafshta, llojet e tjera të veshjeve të tilla si bluzat, bluzat, kapelat, gëzofët, këmishat, etj duken po aq të mira. Ky shërbim nuk është vetëm i qëndrueshëm dhe siguron cilësi dhe qëndrueshmëri të shkëlqyeshme, por gjithashtu reflekton në mënyrë të përkryer paletën e ngjyrave të çdo dizajni grafik dhe është një proces efikas.

Kjo teknologji e shtypjes së ekranit ndahet në: - shtypje ekran me një ngjyrë në veshje, - shtypje ekrani me shumë ngjyra

Shtypja e ekranit është një metodë e shkëlqyeshme për rregullimin e veshjeve. Kjo metodë, pranë qëndisjes së kompjuterit, është një nga më të qëndrueshme dhe që reflekton më së miri ngjyrat e porosisë së klientit. Si rezultat, pavarësisht nga madhësia dhe dizajni, porosia juaj do të jetë e cilësisë më të lartë të shtypjes së ekranit në veshje (p.sh. në këmisha me mëngë ose bluza).

Falë teknologjisë dhe saktësisë së saj të përparuar, sot ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tanë cilësinë më të mirë të mundshme, si për vetë rrobat, ashtu edhe me logon e qëndisur mbi to, mbishkrime të shtypura ose grafika. Për shkak të plotësimit të shërbimeve tona, ne kemi kontroll mbi të gjithë procesin e krijimit të një projekti të përfunduar.

Ne i realizojmë të gjitha projektet duke përdorur makineri të specializuara, materiale me cilësi të shkëlqyeshme dhe një gamë të gjerë të punës së gatshme dhe veshje mbrojtëse nga markat e njohura, gjë që e bën secilën prej projekteve tona shumë prestigjioze.