Qëndisje kompjuterike

Haft komputerowy – elegancja i tradycja

Qëndisje kompjuterike to jedna z najbardziej znanych i cenionych metod znakowania odzieży oraz tekstyliów. Haft to naniesienie projektu graficznego za pomocą sterowanej komputerowo maszyny. Haft wykonywany jest z użyciem odpowiednio dobranych nici. Wyhaftować można niemalże wszystko, jednak zalecane są mniejsze projekty. Z powodzeniem wykonuje się go na różnego rodzaju tekstyliach,szczególnie tych o większej gramaturze tworząc unikalną odzież. Odzież ta noszona przez pracowników firmy buduje jej tożsamość, markę oraz poczucie wspólnoty. Wszyscy pracownicy, niczym piłkarze w jednolitych uniformach grają w jednej drużynie.

Qëndisja e kompjuterit gjithashtu mund të përdoret me sukses për të krijuar vegla dhe rroba reklamimi. Logoja e qëndisur dhe emri i kompanisë në bluza dhe bluza bluzash mund të jenë një dhuratë e mirë për klientët. Duke veshur veshjen tonë promovuese, ata do të promovojnë markën tonë.

Sidoqoftë, qëndisja e kompjuterit nuk përdoret vetëm në veshje. Ju gjithashtu mund të qëndisni me kompjuter në shkronja kapitale, çanta, peshqir, rrobat e banjës dhe workwear. Wyhaftowane logo oraz napisy są znacznie trwalsze, niż łatwo spieralne oraz zdzieralne ich naklejane odpowiedniki, dołączane na ciepło do odzieży niczym zwykła kalkomania.

Qëndisje kompjuterike - historia e shtypjes në veshje reklamimi

Tashmë në antikitet, gratë qëndisnin modele me rroba dhe mbulesa tavoline me dorë.

qëndisje ato shpesh janë një element i kulturës dhe një simbol i një rajoni dhe kombi të caktuar. Mjafton të kujtojmë qëndisjen e famshme Kashubiane ose malësore, e cila është një element i pandashëm i veshjeve popullore.

Për të qëndruar larg nga turma në këtë mënyrë, si dhe për të identifikuar grafikisht ekipe njerëzish, u përdorën shpejt nga specialistët e marketingut dhe PR. Një punonjës i veshur me një veshje të zgjedhur siç duhet trajtohet ndryshe nga klienti. Për shembull, ashtu si pilotët, policët dhe ushtarët respektohen me uniformat e tyre elegante, punonjësit e industrive të tjera perceptohen krejtësisht ndryshe me veshje uniforme dhe dalluese. Nuk është çudi që shumë kompani kanë vendosur të investojnë në uniforma unike. Falë kësaj, punonjësit e tyre mund të ndjehen si një ekip, duke luajtur së bashku për të njëjtin qëllim.

Qëndisja nënkupton gjithashtu vegla dhe rroba reklamimi. Të gjithë i pëlqejnë dhuratat, dhuratat falas ose çmimet. Nëse ai merr një qese, një kapak ose një T-shirt me një emblemë të një kompanie, ai patjetër që do ta veshë atë, duke reklamuar kështu markën.

Zhvillimi ekonomik dhe globalizimi bëri që kërkesa për qëndisje të rritet çdo vit. Për fat të mirë, përparimi i teknikave kompjuterike ka kontribuar në rritjen eksponenciale të mundësive. Aktualisht, mbishkrimet dhe modelet e qëndisjes në lloje të ndryshme të rrobave dhe aksesorëve tani janë të shpejta, të sakta, të sakta, të përsëritshme dhe të lira. Sot, mijëra qëndisma mund të kryhen pa asnjë problem, brenda një kohe të shkurtër, ato do të plotësojnë edhe pritjet më të mëdha.

Haft komputerowy – technologia wyszywania napisów na odzieży

Makinat moderne janë të pajisura me dhjetëra hala dhe fije me ngjyra të ndryshme. Procesi i qepjes menaxhohet nga një program kompjuterik. Bazuar në modelin e ngarkuar, makina qep shkronja dhe forma të përshtatshme.

Si të hartoni qëndisje, arna

Mjafton të vendosni se në cilin vend ose në vendet e sendit që dëshironi të jetë qëndisja. Përveç kësaj, ju duhet të zgjidhni modelin dhe madhësinë e saj. Më shpesh, shtypen mbishkrime me një tip të duhur dhe logot e kompanive dhe institucioneve. Modeli duhet të dërgohet me porosi, dhe specialistët tanë do të ndihmojnë për ta përshtatur atë me nevojat e një makine qepëse kompjuteri.

Avantazhet e qëndisjes së kompjuterit

Pamja është diçka që padyshim e dallon veshjen me emblemat e qëndisura. Qëndisja e bërë me kujdes i jep gjërave një cilësi të re. Ndihet në prekje, thjesht elegant. Qëndisja e kompjuterit i jep stil dhe elegancë veshjeve dhe aksesorëve, dhe marka e reklamuar nga ajo fiton prestigj. Imagjinoni dy bluza, njëra me një logo të kompanisë të qëndisur me kujdes dhe tjetra me fletë reklamuese të ngjitura në të. Një imazh i tillë sjell në mendje përzierjen e një Mercedes elegant, elegant, pranë një date plastike dhe të lirë.

Si pasojë, qëndrueshmëria e qëndisjes kompjuterike është pakrahasueshme më e mirë se ajo e konkurrentëve të saj. Qëndisja ka pothuajse të njëjtën qëndrueshmëri si rrobat që dekoron. Nuk ka nevojë të shqetësohet se emblema ose mbishkrimi do të zhvishet në larje ose hekurosje. Qëndisja e kompjuterit është një pjesë integrale e veshjeve, dhe jo vetëm një aksesor lehtësisht i lëvizshëm, jo ​​i përhershëm, pamja e të cilit shpejt degradon.

Qëndisja e kompjuterit mund të jetë pothuajse e çdo ngjyre. Kufizimi i vetëm është ngjyra e fillit të përdorur. Qëndisja kryhet me saktësi kirurgjikale falë kontrollit të kompjuterit.

Qëndisja mund të personalizohet shumë. Teknologjia kompjuterike lejon qëndisje të saktë, të përsëritshme dhe rezolucion të lartë të modeleve, simboleve dhe mbishkrimeve.

Me vëllime më të larta, qëndisja thjesht paguan ekonomikisht. Pricemimi i tij është relativisht i ulët, duke e bërë atë ideal për të dekoruar të gjitha llojet e rrobave - këmisha, bluza, këmisha me mëngë, pantallona, ​​pantallona të shkurtra - si dhe peshqir, kapele dhe çanta.

Disavantazhet e qëndisjes së kompjuterit

Në kundërshtim me shtypjen e zakonshme të kompjuterit me sipërfaqe të plotë, është e pamundur të qëndisësh një imazh të plotë me një gamë të pakufizuar ngjyrash. Sidoqoftë, kjo nuk është ajo për të cilën bëhet fjalë. Qëndisja është një referencë ndaj traditës, mishërim i fisnikërisë, sepse shoqërohet me veshje që dekorojnë rrobat e shoqërisë së lartë. Nuk ka asnjë lidhje me pikturat kitschy, shumëngjyrëshe dhe të ngjyrosura.

Qëndisja e kompjuterit në pëlhura me cilësi të ulët me një peshë të ulët bazë nuk mund të qëndiset. Supozohet se gramatika e tekstileve duhet të kalojë 190 g / m2. Sidoqoftë, është e vështirë të imagjinohet edhe një logo e qëndisur në një T-shirt të shtrënguar aq të hollë sa gjithçka tregon përmes saj.

Qëndisje kompjuterike - sa kushton?

Qëndisja e kompjuterit është relativisht e lirë. Sidoqoftë, është e vështirë të përcaktoni saktësisht çmimin e një qepjeje të vetme, sepse shumë parametra ndikojnë në këtë kosto.

Qëndisja e kompjuterit do të jetë më e lirë individualisht për urdhërat më të mëdhenj. Themimi ndikohet gjithashtu nga madhësia e zonës që duhet të qëndiset, vetë lloji i qëndisjes, dendësia e modelit në sipërfaqe, numri i goditjeve të gjilpërave për cm.2 material, si dhe numrin e vendeve ku qëndisja duhet të vendoset në send.

Mimi zakonisht nuk ndikohet nga numri i ngjyrave të përdorura, pasi makina qepëse ka shumë fije.

Ne ju ftojmë në vlerësimin individual të projekteve. Ju lutemi na dërgoni grafikat që dëshironi të qëndisni dhe informacionin për numrin e pjesëve që do të bëhen.