kalata

kalata për punë është një produkt i përshtatur për aktivitete në industri të ndryshme. Përdoret për të mbrojtur veshjet nga papastërtitë ose dëmtimet. Madhësitë e tyre janë universale, por ato mund të rregullohen me rripa.

Përveç produkteve të ripërdorshme, ne kemi edhe përparëse të disponueshme të paketuara në 10 ose 100 copë, të përdorura veçanërisht në gastronomi. Në dyqan do të gjeni modele të bëra nga lloje të ndryshme materialesh si pambuku i rëndë, poliesteri, goma, polipropileni dhe të tjerët, në varësi të destinacionit.

Materialet e përdorura janë me cilësi të lartë dhe kanë veti shtesë në rastin e përparëseve të specializuara. Një pjesë e madhe e saj ishte bërë nga materiale që laheshin lehtësisht. Ne furnizojmë, ndër të tjera, produkte kozmetike, hotelierike dhe thertore.

Ne gjithashtu ofrojmë kalata në pjesën e veshjeve të punës me kalata për fëmijë për dashamirët e rinj të eksperimenteve të kuzhinës.

Oferta e kalave të punës përfshin:

  • për gastronominë dhe SPA,
  • anti-prerje,
  • bërë nga polipropileni / PE / PVC / Tyvek,
  • duke punuar

kalata

Gastronomi dhe SPA

Më të njohurit e ofertës janë kalata mbrojtëse dedikuar industrisë hotelierike dhe kozmetike. Ne gjithashtu ofrojmë të ashtuquajturat kalata - kalata të shkurtra. Rrobat janë bërë prej pambuku dhe përzierje prej pambuku dhe materialesh sintetike, duke lejuar heqjen e lehtë të njollave nga ushqimi ose kozmetika, ndër të tjera. Ngjyrat e pëlhurave të përdorura për kalata shtojnë një fund të hijshëm.

Në këto industri, estetika dhe imazhi janë veçanërisht të rëndësishme sepse punonjësit kanë shumë kontakte me klientët - produktet tona do t'i bëjnë ata të ndjehen profesionistë dhe estetikë. Një mundësi shtesë qëndisje logo do t'ju lejojë të dilni nga konkurrenca dhe të qëndroni më mirë në kujtesën e marrësit.

Pajisje të specializuara kundër prerjes

Kalata metalike me cilësi të lartë anti-prerë janë të destinuara kryesisht për industrinë ushqimore. Ato janë pjesë e pajisjeve të një punonjësi që kryen punë në lidhje me funksionimin e një thike të drejtuar drejt trupit. Kalat janë bërë prej çeliku të pandryshkshëm me cilësi të lartë dhe një sistemi unaze metalike me një diametër prej 7 mm, duke përmbushur kërkesat e EN13998 (niveli 2). Standardi lejon përdorimin në kushtet e kujdesit të veçantë. Rezistenca e lartë e këtij materiali e bën të pamundur shpimin e trupit.

Kapelat janë të përshtatshme për të punuar në sistemin HACCP. Ato mund të përdoren në përpunimin e plastikës dhe lëkurës, si dhe ndarjen e mishit nga kockat. Prodhuesi u sigurua që përparësja, megjithë materialin e saj, të ishte sa më e lehtë dhe të mos kufizonte lirinë e lëvizjes.

Polipropileni / PE / PVC / TYVEK

Kalata të bëra prej polipropileni, PE, PVC dhe tyvek janë të destinuara për kushtet kur ka substanca që mund të dëmtojnë veshjen dhe lëkurën si rezultat i kontaktit me materiale të tilla si kimikate ose substanca të ndezshme. Ne ofrojmë kalata laboratorike të bëra nga polipropileni me jakë për të mbrojtur qafën, si dhe modele të bëra nga petëzuar PE mikroporoz të destinuara për mbrojtje kur punoni me substanca të dëmshme.

Midis kalave mbrojtëse, ka edhe kalata PVC të gomuar, më të përshtatshmet për të punuar në një kasap për të përpunuar mishin që nuk kërkon një thikë të drejtuar drejt trupit. Shtrëngimi që mbron rrobat sigurohet nga një material i gomuar.

Kalata pune

Ne ofrojmë kalata duke punuar kompani me reputacion Leber & Hollman dhe Reis. Modelet që kemi në shitje janë në dispozicion me mëngë të gjata dhe të shkurtra. Përpjesërat e bëra nga një përzierje e pëlhurave poliestër dhe pambukut me peshë të rëndë rekomandohen për punë në kuzhinë, ku veshja është e ekspozuar ndaj papastërtive të rënda dhe të shpeshta, e cila nga ana tjetër kërkon larje të shpeshtë në temperatura të larta, madje deri në 95 gradë Celsius, duke ruajtur estetikën e rrobave.

Përveç kuzhinës, përparëset janë perfekte për të punuar në një depo, në prodhim, montim ose në laboratorë. Dizajni modern lejon një pamje tërheqëse dhe detajet e sakta do të jenë të dobishme në përdorim për një kohë të gjatë.