sweatshirts

sweatshirtsmenjëherë pranë saj pantallona i T-këmishajanë grupi themelor i veshjeve të punonjësve në shumë industri. Një gamë e gjerë modelesh të disponueshme nga tonat dyqan mundëson zgjedhjen e një produkti në varësi të qëllimit të tij ose preferencave të përdoruesit.

Bluza për punë dhe çdo ditë me grafikët tuaj

Modelet e ofruara janë bërë nga materiale me cilësi të lartë, detyra e të cilave është rezistenca më e lartë e mundshme ndaj funksionimit dhe mbrojtjes së tij nga kushtet e vështira të motit.

Bluzat e bluzave janë pajisjet themelore të përfaqësuesve të shumë industrive, përfshirë. ndërtim, prodhim ose logjistikë. Përdorimi i tyre i gjithanshëm është për shkak të vetive praktike - përveç që sigurojnë ngrohtësi kundër erës ose të ftohtit, ato gjithashtu lejojnë liri më të madhe të lëvizjes sesa xhaketat duke mbrojtur veshjet private.

Ne ofrojmë modele për të gjitha stinët e përshtatura në kushte të ndryshme të motit ose kërcyesit kalimtarë për periudhën e pranverës ose vjeshtës.

sweatshirtssweatshirts

Këmisha pune

Ne ju ofrojmë xhaketa pune me çmime të ndryshme në varësi të modelit - nga ato më themeloret te ato të pasuruara për qëllime të veçanta.

Ato janë bërë kryesisht nga poliesteri, i cili siguron izolim më të madh termik, dhe kështu shumë më tepër liri të lëvizjes sesa klasike xhaketa pune.

Për më tepër, shumica e modeleve kanë jakë qëndrimi për izolim termik dhe xhepa praktikë me zinxhirë. Ne ofrojmë bluza xhakete në ngjyra të ndryshme, me mëngë të gjata dhe të shkurtra, si dhe me karakter paralajmërim me elemente reflektuese.

Veshje reflektuese do të jetë i përshtatshëm për punonjësit e rrugës, punëtorët e ndërtimit ose punëtorët që punojnë pas errësirës.

sweatshirts

sweatshirts

Këmisha pune ndërmarrje të tilla si reis ose Stedman bërë nga pëlhura rezistente ndaj përdorimit intensiv.

Për të mbrojtur elementët e ekspozuar ndaj gërryerjes, elementë mbrojtës të veçantë u qepën në modele të zgjedhura. Gjithashtu, disa stile janë pasuruar me kanalizime për të minimizuar djersitjen gjatë ushtrimeve intensive.

Shumica e modeleve kanë saldim të rehatshëm në bel dhe kyçet për të mbrojtur kundër dëmtimit të veshjeve private ose papastërtisë.

Në shitje janë: xhaketa prej gëzofi, xhaketa pune, xhaketa polipropileni, xhaketa paralajmëruese, triko.

Personalizimi për prestigj më të madh

Shumë klientë e vlerësojnë atë individualitet dhe personalizim, veçanërisht nëse punonjësit kryejnë një funksion përfaqësues në kontaktet me kontraktorët dhe klientët e mundshëm.

Këmisha pune me shtypjen janë gjithnjë e më të zakonshme sepse është ekuivalent i një forme të lirë të reklamave. Duke pasur parasysh këtë, merrni parasysh një metodë të shënjimit me cilësi të lartë, e cila është rezistente ndaj dëmtimeve, humbjes së ngjyrave dhe larjes së temperaturës së lartë. Kjo është arsyeja pse ne e rekomandojmë atë për një personalizim të fortë qëndisje kompjuteri.

qëndisje kompjuteri