Xhaketa / jelekë

Xhaketa dhe jelekë reklamues është padyshim një zgjedhje e mirë për sezonin e vjeshtës dhe dimrit. Rrobat që ne ofrojmë duken shumë bukur, por gjithashtu kanë elemente praktike të dobisë. Isshtë efektiv për mbrojtje ndaj faktorëve të jashtëm si era dhe shiu.

Xhaketa dhe jelekë të papërshkueshëm nga era dhe kundër erës

Shkurtimet meritojnë shumë vëmendje i papërshkueshëm nga shiu dhe i papërshkueshëm nga erapër shkak të përdorimit të tyre në kushte të vështira të motit të jashtëm. Të prodhohet xhaketa dhe jelekë Përdoren teknologjitë më të fundit në mënyrë që produkti të shërbejë për shumë vite në gjendjen më të mirë duke ruajtur vetitë e tij.

Xhaketa / jelekë butë mushama për burraJelekë grash Adler me mundësi shtypjeje

Shumëllojshmëri stilesh për rehati dhe siguri

Në tonë dyqan ju do të gjeni xhaketa dhe kamizelki në stile të ndryshme për gratë, burrat, fëmijët dhe unisex. Një gamë e gjerë e madhësive dhe ngjyrave ju lejon të përshtatni produktet me nevojat tuaja dhe t'i identifikoni ato për sa i përket ngjyrave me ngjyrat e ndërmarrjes ose klubit.

Ky është një opsion veçanërisht i dobishëm kur bëni porosinë veshje reklamuesesidomos nëse e zgjedhim atë personalizim me ekzekutim shtypi individual.

Ato përbëjnë një grup të rëndësishëm jelekë reflektues, duke përmirësuar sigurinë në terren dhe në rrugë. Ato janë perfekte për të lëvizur pas errësirës, ​​si dhe në ditë me më shumë re.

Oferta përfshin gjithashtu një jelek të verdhë, reflektues për fëmijët, i cili do të përmirësojë padyshim dukshmërinë dhe sigurinë e fëmijës në rrugë ose në anë të rrugës në rrugën midis shtëpisë dhe shkollës. Si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët, jelekët reflektues do të ndihmojnë në uljen e rrezikut të një aksidenti të rëndë falë përmirësimit të dukshmërisë.

Ne gjithashtu ofrojmë xhaketë reflektuese me mundësinë e shkëputjes së mëngëve dhe kapuçit, e cila është veçanërisht e dobishme në periudhat e tranzicionit dhe kudo që puna kërkon ndryshime në mjedis dhe temperatura. Xhaketa ka një xhaketë të brendshme të ndashme me lesh, vija reflektuese të certifikuara 3M, plotëson standardet EN ISO. Produkti mund të personalizohet, por për shkak të qepjeve dhe xhepave të shumtë, zona e shënjimit është e kufizuar, hyrja në markë është në pjesën e pasme.

Xhaketë reflektuese me shikueshmëri të lartë

Printime të bëra në mënyrë estetike

Ornamentet (qëndisje kompjuteri lub shtypje në ekran) në xhaketa dhe jelekë bëhen me vëmendje të të gjitha detajeve.

Vëmendja ndaj cilësisë së lartë do të thotë që veshja që blini do të jetë një element përfaqësues profesional i kompanisë. Kompania jonë ka parkun e vet makinerik, i cili na lejon të kontrollojmë saktësisht procesin e dekorimit në çdo fazë të saj, dhe kështu të reagojmë menjëherë në rast të defekteve të prodhimit.

Ndërsa oferta e produktit u zgjerua dhe nevojat e klientëve, ne morëm një vendim për të bërë dekorime duke përdorur metoda të ndryshme, para së gjithash qëndisje kompjuteripor gjithashtu shtypje në ekran, lartësim i transferimi termik.

Ne ju ftojmë në një vlerësim të shpejtë dhe falas.