Aksesorë rrobash

Aksesorë rrobash është një përzgjedhje e produkteve të zbatueshme në industri të ndryshme.  aksesorëqë ne ofrojmë në dyqanin tonë janë produkte nga prodhuesit me të cilët ne bashkëpunojmë në shpërndarjen e veshjeve dhe tekstileve.

Ju mund të jeni i sigurt se ato janë të një cilësie të lartë. Ne punojmë me marka të besueshme që jo vetëm që gëzojnë një opinion pozitiv, por gjithashtu kujdesen për të zgjeruar gamën. Në këtë kategori mund të blini, ndër të tjera kravata, maska ​​ose mburoja mbrojtëse të fytyrës.

Oferta që ne propozojmë u dedikohet si kompanive ashtu edhe klientëve privatë. Faleminderit konstante punë ekipore dhe porosi të mëdha, ne mund t'ju ofrojmë çmime tërheqëse duke filluar nga një artikull. Ekziston mundësia e një zbritje shtesë për porositë më të mëdha.

aksesorët e veshjeve gjithashtu përfshijnë një kravatë të zezë të hollëRrip i butë klasik i satenit të bardhë

 

Aksesorët e veshjeve janë një element i pandashëm i veshjeve për të gjithë ata që kujdesen për një imazh të plotë dhe të qëndrueshëm. Një kravatë në modë përshtatet elegante me këmishën, dhe nëse këmisha pasurohet me një logo individuale ose qëndisje të saktë të ndërmarrjes, ajo rrit prestigjin e kompanisë dhe frymëzon besim më të madh tek punonjësi.

Lidhin e bërë nga një pëlhurë e qëndrueshme me një endje të dendur, rezistente ndaj dëmtimit për një kohë të gjatë, të gjitha për ta bërë atë të duket si i ri për aq kohë sa të jetë e mundur. Lidhja është blerë me padurim për të plotësuar veshjen e stafit të hotelit në tryezën e pritjes dhe për kamerierët dhe restoratorët.

Aksesorë mbrojtës

Maskat mbrojtëse për gojën dhe hundën, të cilat vijnë në variante të ndryshme, janë ende të njohura. Shumica e ngjyrave sigurisht do t'ju lejojë të zgjidhni diçka për të rritur dhe fëmijë. Maskat ishin të qepura në dhomën tonë të qepjes, falë të cilave jemi të sigurt për materialet e përdorura dhe cilësinë e punimit.

Ato janë bërë nga pëlhura të sigurta të bëra nga materiale të çertifikuara, të cilat nuk përmbajnë ndonjë përbërje toksike. Ne shesim maska ​​të ripërdorshme dhe maska ​​të disponueshme. Ne gjithashtu kemi maska ​​me një xhep për një filtër të zëvendësueshëm.

Maskë pambuku për përdorim të gojës dhe hundës, gri grafit

Grafit maske pambuku

Për ata që duan më shumë komoditet dhe liri të përdorimit me një mburojë fytyre në të njëjtën kohë, ne kemi krijuar dy lloje helmetash. Ne kemi përkrenare me fytyrë të plotë e bërë nga një maskë pambuku dhe maskë dhe mini helmeta mbulon natën dhe buzët, veçanërisht të rehatshme për njerëzit që mbajnë syze. Produktet tona plotësojnë normat dhe standardet e zbatueshme.

Mini përkrenare për hundën dhe gojën

Mini përkrenare për hundën dhe gojën

Përkrenare mbrojtëse për të gjithë fytyrën

Përkrenare me fytyrë të plotë