të brendshme

Të brendshme termoaktive ai u kushtohet kryesisht njerëzve më të ekspozuar ndaj kushteve të vështira të jashtme, të tilla si temperaturat e ulëta, era ose drafte. Pjesa më e madhe e asortimentit të dyqanit është e brendshme termoaktive: bluza, mbathje dhe komplete. Të brendshmet termoaktive janë bërë në përputhje me standardet në fuqi.

Veshjet e krijuara në këtë mënyrë sigurojnë lirinë e lëvizjes dhe mirëqenien më të mirë. Falë këtyre veçorive, përdoret jo vetëm në punë, por edhe nga të apasionuarit e sporteve dimërore. Përveç kësaj, produktet që ne ofrojmë janë në dispozicion me çmime konkurruese për shkak të sasive që ne porosisim në dyqanin tonë. Kombinimi i cilësisë së lartë dhe çmimit tërheqës i bën të brendshme të tilla shumë të njohura jo vetëm për nevoja profesionale por edhe private.

Të brendshme termoaktive përshtaten në mënyrë të përsosur në trup

Të brendshme termoaktive, një grup i këmishave dhe pantallonave

të brendshme është shumë fleksibël, përshtatet në mënyrë të përkryer me figurën. Përshtatja e tij është aq e rehatshme saqë pas një kohe të shkurtër të veshjes së saj, ju pushoni së ndieri atë. Materialet fleksibël garantojnë lirinë e lëvizjes, duke parandaluar çdo frikë të shqetësimit. Sidoqoftë, detyra kryesore e mbathjeve të tilla është mbrojtja e shëndetit dhe trupit kundër temperaturave të ulëta dhe ftohjes së trupit.

Të brendshmet termoaktive shpejt fituan simpatizantët e saj në mesin e entuziastëve të sportit dhe sipërmarrësve, pronat e saj u pritën pozitivisht, gjë që rrit popullaritetin e saj. Kombinuar me veshje të tjera si sweatshirts, pantallona lub xhaketa ju lejon të rregulloni temperaturën e trupit në ndryshimin e kushteve.

Set i brendshëm termoaktiv të zi. PLN 38,69 bruto

Heqja efektive e lagështisë

Të brendshme termoaktive projektuar duke përdorur teknologjitë më të fundit. Ata janë kryesisht përgjegjës për komoditetin e jashtëzakonshëm të veshjes. Falë heqjes së lagështisë në shtresat e jashtme, është e përkryer për situata kur përdoruesi tregon rritje të aktivitetit fizik.

Lagështia shkarkohet në shtresat e jashtme, gjë që ka një rëndësi të madhe në rast të ushtrimeve intensive. Qarkullimi i duhur i lagështisë minimizon rrezikun e aromave të pakëndshme.

Mbajtja e linjës së pastër është shumë e lehtë, nuk kërkon ndonjë metodë të veçantë ose mjete pastrimi të dedikuara, thjesht ndiqni rregullat e thjeshta në etiketën e produktit në lidhje me kushtet e larjes.

Të brendshme termoaktive, pantallona Brubeck