Jelekët dhe majat e rezervuarit

Praktike dhe e përshtatshme kamizelki është zgjidhja perfekte për të gjitha stinët. Shkathtësia e tyre lejon që ato të kombinohen me gjysmave në verë dhe xhupa në dimër. Ne ju ofrojmë jelekë pune dhe jelekë paralajmërues e bërë nga materiale me cilësi të lartë.

Pa mëngë sigurojnë izolim të nxehtësisë, sigurojnë liri të lëvizjes dhe falë xhepave praktikë, ato ju lejojnë të merrni me vete sendet e nevojshme. Këto karakteristika praktike e bëjnë atë një veshje të vlerësuar nga përdoruesit e shumë ndërmarrjeve dhe institucioneve.

Jelekë me hapësirë ​​për çdo shtypje

Jelek pune për femra

Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë modelesh nga Adler, Stedman, Reis dhe Leber & Hollman. Një gamë e gjerë ngjyrash, madhësish dhe veti të shumta e bëjnë përdorimin e jelekëve të popullarizuar si veshje pune, por edhe veshje private.

Për punëtorët e rinovimit dhe ndërtimit, ne rekomandojmë jelekë me xhepa të shumtë, veçanërisht të dobishëm për ruajtjen e sendeve të vogla. Rrobat ruajnë qëndrueshmërinë e tyre për një kohë të gjatë falë përdorimit të materialeve me cilësi të lartë.

Produktet janë bërë, ndër të tjera të bëra prej pambuku dhe poliesteri, disa gjithashtu kanë rregullime shtesë. Për njerëzit që punojnë në kushte të rrezikshme, ne ofrojmë jelekë sigurie me ngjyra paralajmëruese me elementë reflektues.

Jelekë paralajmërues

Jelekë paralajmërues këto janë veshje mbrojtëse të specializuara që rrit dukshmërinë. Për më tepër, shiritat pasqyrues të qepur rezultojnë në dukshmëri shumë më të mirë në kushte të vështira të motit. Jelekët përdoren gjerësisht midis punëtorëve manual, përfaqësues të shërbimeve rrugore, por edhe midis entuziastëve të sportit, pjesëmarrësve të marshimit, turistëve dhe fëmijëve dhe të rinjve shkollorë.

Produktet tona plotësojnë të gjitha standardet e kërkuara ligjore. Kur zgjidhni një jelek, është e rëndësishme ta rregulloni siç duhet në lartësinë tuaj, pasi vija reflektuese duhet të jetë në nivelin e dritave të makinës. Një përshtatje e keqe do të rezultojë në më pak funksionalitet për shkak të zhvendosjes së elementeve reflektuese.

Jelek reflektues me shikueshmëri të lartë

Nivelet e dukshmërisë së jelekëve rregullohen nga standardi i BE EN 471: 2003, i cili dallon tre nivele të dukshmërisë:

  • 1, me shkallën më të ulët të dukshmërisë, përdoren vetëm në trafikun rrugor,
  • 2, me një nivel mesatar të dukshmërisë, duke përmbushur kërkesat e veshjeve mbrojtëse,
  • 3, veshja me shikueshmëri më të lartë me vija të shumta reflektuese me një gjerësi minimale prej 5 cm.

Në dyqanet tona, ne ofrojmë veshje të shkallës së dytë me cilësi të lartë të përshtatshme për përdorim në punë.

Pa mëngë

Ne kemi në krye të rezervuar kompani të tilla si Adler dhe Leber & Hollman.

Ne ofrojmë modele të ajrosura të dedikuara kryesisht për sezonin e pranverës dhe verës dhe modele të izoluara për t'u përdorur në sezonin e vjeshtës dhe dimrit.

Në varësi të stilit, ju mund të zgjidhni versione me xhepa të shumtë për të lehtësuar punën, për shembull, montues ose elektricistë. Pjesët e sipërme të rezervuarëve janë perfekte për aktivitetet e përditshme, duke ndihmuar në ngrohjen. Ngjyrat e disponueshme, përfshirë kamon, ju lejojnë t'i përshtatni ato me rrethanat dhe preferencat individuale, p.sh. për pylltarët ose peshkatarët.

Pjesët e sipërme të rezervuarëve janë bërë nga materiale me cilësi të lartë, kryesisht me një shtresë të jashtme poliesteri që mbron nga era ose shiu. Shumë modele kanë jakë qëndrimi për mbrojtje më të mirë nga të ftohtit.

Personalizimi për prestigj më të madh

Shumë klientë e vlerësojnë atë individualitet dhe personalizim, veçanërisht nëse punonjësit kryejnë një funksion përfaqësues në kontaktet me kontraktorët dhe klientët e mundshëm.

qëndisje kompjuteri

Pa mëngë me shtyp janë një zgjedhje e zakonshme për shënimin e veshjeve. Duke pasur parasysh këtë, merrni parasysh një metodë të printimit me cilësi të lartë që është rezistente ndaj dëmtimit, humbjes së ngjyrës dhe larjes me temperaturë të lartë. Kjo është arsyeja pse ne e rekomandojmë atë për personalizim të fortë qëndisje kompjuteri. Ne ju ftojmë të vizitoni dyqanin tonë online www.pm.com.pl ose në Allegro "PRODHUESI-BHP".