Zbuloni produktet tona

Ne jemi një kompani polake me tradita, një prodhues dhe shpërndarës
veshje pune me cilësi të lartë dhe rroba reklamuese.

Sallë dhome e qepjes
- mundësi të gjera prodhimi

Ne kemi dhomën tonë të qepjes - ne qepim saktësisht sipas pritjeve tuaja. Kapaciteti ynë i përpunimit na lejon të prodhojmë mijëra artikuj në muaj.

+1000

artikuj të prodhuar në muaj

Prodhim i shpejtë
dhe dorëzimi në derën tuaj.

Të gjitha porositë përpunohen shpejt, në data të paracaktuara, pastaj i dërgojmë me korrier ose në një dollap parcele, në mënyrë që ata të arrijnë tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

P&M - një dhomë kryesore për qepjen e qëndisjeve kompjuterike

P&M është një dhomë qepëse polake që operon në Rawa Mazowiecka që nga 1995. Ne ofrojmë shërbime të qepjes, prerjes, hekurosjes dhe etiketimit.

Ne jemi te specializuar në qëndisjen e kompjuterave në promovime dhe veshje pune.

Oferta jonë u drejtohet kompanive dhe shitësit me shumicë. Nëse jeni të interesuar të blini nga një pjesë, ju lutemi vizitoni tonën dyqan online.

P&M është bërë nga njerëz. Ata janë profesionistë të kualifikuar dhe me përvojë të cilët do të jenë të lumtur t'ju japin këshilla dhe ndihmë në zgjedhjen e teknikës dhe dizajnit më të mirë në mënyrë që produktet tuaja të duken të jashtëzakonshme.

P&M - pajisje dhe mundësi

Salla e qepjes P&M ka pajisje moderne që lejojnë që ajo të përmbushë edhe pritjet më të larta të klientëve.

Parku ynë i makinerive përfshin, ndër të tjera: makina dollapësh, dy gjilpëra, renderki, mbivendosje, lidhëse, makina pas paketimi, makina gome, makina punuese, makina mbushëse, tavolina hekurosjeje.

Ne jemi të gatshëm për të përmbushur porosinë tuaj. Ju ftojmë në bashkëpunim.

Paweł Kubiak - pronar i kompanisë

Njihuni me pikat tona të forta

Stafi ynë shumë i kualifikuar krenohet me përvojë shumë vjeçare, ata janë të lumtur të ndihmojnë dhe këshillojnë në hartimin dhe zgjedhjen e teknikës më të mirë të shënimit - ne do të marrim çdo mënyrë!

Park makineri moderne

Cilësia më e lartë e produkteve

Përvojë e gjerë e qepjes

Teknologjitë e përparuara

Shkrime

Jemi të lumtur që ndajmë njohuri dhe ofrojmë këshilla

Në faqet e blogut tonë do të gjeni informacione rreth ofertës sonë dhe shumë këshilla të vlefshme për tendencat në industrinë tonë.

Bluza me shtypje
31 gusht 2020

Bluza me shtypje

Bluza me shtypje qëndisje moderne kompjuterike përdoret për të dekoruar lloje të ndryshme të pëlhurave ...

Lexo më shumë
qëndisje kompjuteri
1 Korrik 2020

Qëndisje kompjuterike - çfarë është?

Qëndisja e kompjuterit është metoda klasike dhe më fisnike e dekorimit të veshjeve. Ai konsiston në qëndisjen e mbishkrimit ...

Lexo më shumë

Kompanitë që na besuan