Hats

Kapakë reklamash janë një propozim interesant për veshjet e punës dhe rrobat reklamuese, ato do të jenë një kombinim koherent për Bluza, bluza me mëngë ose bluzë. Shtë një ofertë për fëmijë, adoleshentë dhe të rritur.

Hats është një vegël e njohur promovuese, së bashku me grafikë individuale, ato shpesh janë një dhuratë për klientët dhe kontraktorët. Ky lloj vegël nuk është vetëm praktik, por gjithashtu mund të jetë një medium i shkëlqyeshëm reklamues, i cili rrit popullaritetin e markës. Një dhuratë e dobishme me siguri do të shkaktojë një shoqatë pozitive dhe, si rezultat, gjithashtu mund të rrisë interesin për kompaninë.

Në dyqanin tonë do të gjeni shumë lloje të mbulesave të kokës, si për verën ashtu edhe për dimrin. Midis kapeleve të bejsbollit me një vizore, kapeleve të buta me buzë, vizoreve, shamive dhe gjithashtu kapele të izoluara, me siguri do të gjeni diçka të përshtatshme për ju.

Ne kemi modele dhe modele universale për fëmijë në madhësi më të vogla.

shkronja kapitale

Dizajn individual i kapakut

Ashtu si shumica e rrobave dhe tekstileve në dyqanin tonë, kapakët mund të shënohen me ndonjë grafikë ose mbishkrim. Ne bëjmë dekorime duke përdorur metodën qëndisje kompjuteri ose shtypjen në ekran. Për këtë, së pari na duhet një vlerësim

  • sigurimi i grafikëve dhe specifikimi i sasisë së qarkullimit për shënjimin,
  • ne bëjmë një vizualizim bazuar në grafikët e marrë
  • pasi të pranojmë vizualizimin - ne fillojmë të shënojmë.

Ne kemi parkun tonë makinerik, i cili na mundëson të kryejmë porosinë shpejt, deri në 7 ditë pune nga momenti i kreditimit të pagesës. Ne monitorojmë procesin e prodhimit të shënjimit në çdo fazë, në sajë të së cilës ne jemi në gjendje të reagojmë menjëherë në rast të ndonjë ndryshimi. Duke qenë në kontakt të vazhdueshëm me klientin, ne mund të aplikojmë shpejt çdo korrigjim.

Opinionet pozitive dhe një grup në rritje i klientëve të rregullt konfirmojnë cilësinë e lartë të produkteve dhe shërbimeve. Kënaqësia e klientit është shumë e rëndësishme për ne, kështu që ne i qasemi çdo porosie me shumë kujdes.

Vlerësimi i menjëhershëm

Zbatimi i grafikëve individualë në kufijtë e reklamave kërkon çmime individuale. Ajo diktohet nga zgjedhja e metodës së shënjimit, shkalla e kompleksitetit të projektit dhe përpjekja e kërkuar. Kostoja e porosisë mund të dihet para se të fillojë puna, vlerësimi është falas dhe nuk ju detyron për asgjë. Ekipi ynë do të këshillojë për vendndodhjen e shënjimit, zgjedhjen e produktit të duhur për metodën e zgjedhur, dhe falë përvojës shumë vjeçare, do t'u përgjigjet gjithashtu këtyre pyetjeve jo standarde.

qëndisje kompjuteri